MALZEMELER:
6 ad hazır yufka
3 ad yumurta
3 yemek kaşığı yoğurt
100 gr eritilmiş tereyağ yada margarin
350 gr dana kıyma
1 ad kuru soğan
6 dal maydanoz
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tuz 
1 çay kaşığı karabiber
ÜZERİNE:
Çörek otu
YAPILIŞI:
İçine yerleştireceğimiz kıymalı harcını hazırlamakla başlayalım.Bir tavaya soğanı küçük doğrayın ve zeytinyağ ekleyerek kavurun. Yumuşamaya başlayan soğana kıymayı ekleyin ve kavurmaya devam edin.Kıymanız kavrulunca ateşten indirin ve tuzunu, karabiberini ince kıyılmış maydanozunu ekleyerek karıştırın.
Yufkaların arasına süreceğiniz sosu için bir kasede yumurtaları, yoğurdu ve eritilmiş tereyağını karıştırın.
Fırın tepsisini (büyük fırınlar için) margarinle yağlayın ve yufkanın birini tepsinin dışına sarkacak şekilde serin. Ara sosunu gezdirin. 3,5 yufkaya aynı işlemi yaparak devam edin. Arasına kıymalı harcını her tarafına eşit gelecek şekilde yerleştirin. Kalan yufkaları da ara soslarını gezdirerek hazırlayın. En son kapattığınız yufkadan sonra yanlara sarkıttığınız yufkaları üzerine kapatın. Ara sosundan biraz artacak; artan sosa bir yumurta ekleyerek çırpın ve böreğinizin üzerine sürün. Çörek otu serperek kare dilimler halinde kesin.
175 derece de ısıtılmış fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin. Takribi 30-35 dakika pişecektir. Fırınların model ve ısıları farklılık arz ettiği için pişme süresini kendiniz ayarlayın. Afiyet olsun.