Merhaba Sevgili Okurlarım..

Aylardır ellerim ve kollarımdaki ağrılar çoğaldıkça zaman zaman yazı yazamaz hale geldiğim oldu.

Ağrılar için de kıvranırken bile yazarken, en sonunda geçirdiğim ameliyattan sonra yazılarıma ara vermek zorunda kaldım.

Sorun tek elimde olsa yine yazardım. Fakat iki elimde olunca yazamadım. Yaklaşık 2 ay kadar hastanelerde, fizik tedavi merkezlerinde geçti günlerim. Eylül'de tekrar ameliyat olacağım. İnşALLAH ellerim daha iyi olacak ve tekrar yazabileceğim. 

Yazamamak ve birdaha hiç yazamayacağım düşüncesi beni umutsuzluğa ittiği anda sizlerden gelen mesajlarla moral buldum ve umutlandım.

Gerek sosyal medyadan ulaşan, gerek telefonla arayıp soran, yazılarınızı özledik. Merak ettik diyenler oldu. Ayrıca moral vererek destek olanlar. Bana değer veren, yanımda olan tüm meslektaşlarıma ve okurlarıma çok teşekkür ediyorum.  İyi ki varsınız! 

Elimden geldiğince mesajlarınıza cevap yazmaya çalıştım. Yazamadıklarım olduysa sakın yanlış anlamasın. Bilin ki ellerimden dolayı. 

Sİz değerli okurlarımdan biraz daha zaman istiyorum. ALLAH izin verirse, ellerim eski sağlığına kavuşursa Ekim ayında yine sizlerle olmayı umut ediyorum.

Şimdi bana müsaade. Tek elimle bu kadar bile yazabilmek benim için çok önemli. Fakat çok zorlandım. En kısa zamanda makalelerimle sizlerle olmak dileğiyle hoşça kalın...