Sevgili okuyucular,

Bir yıla yaklaşan bir zamandır sürdürdüğümüz çalışmalar, son aylarda bir hayli yoğunlaşmıştı. Bu nedenledir ki çok sevmeme rağmen yazılarımdan ve sizlerden uzak kaldım. Televizyon çalışmalarına yoğunlaştırdığım mesaimden, zaman kalıp da yazı yazabilme fırsatı maalesef bulamadım. Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umar, bundan sonra TV vasıtasıyla da iletişim kurabileceğimizi umut ediyorum.

Sizler de bilirsiniz (ilkler) hep heyecan vericidir. Altı yıl önce Önce VATAN'ı yayın hayatına soktuğum zaman da büyük bir heyecan içindeydim. Gazeteyi yayınlama heyecanımı ama hiç kaybetmedim. Hala her gün gazetenin baskı saatini heyecanla bekler, mesai arkadaşlarımın, alın teri ve emeğinin yansıdığı o sayfaları, çölde susuz kalmış bir insan tutkusuyla, bir yudumda içmek isterim. Yıllardır bu heyecanım hiç bitmez ve her gün aynı hazzı yeniden duyarım. Bu duygu mesleğini sevmek ve ona aşık olmak duygusudur.

Eğer işimizi seviyorsak, başarıya ulaşmak kaçınılmazdır diye düşünüyorum.

NEDEN VRT?

Vatan TV ve VTV unvanlarının patentleri daha önceden alınmış olduğundan, biz de Vatan Radyo TV'nin kısaltılmış şekli olan VRT'yi kullanmak zorunda kaldık. Ama TV'nin ismi VATAN TV olarak anılacaktır. Vatan TV nedeniyle, çalışma ailemize her gün yeni insanlar katılmakta ve ailemiz büyümektedir. Büyüyen ailemizin ekonomik yükü de büyük olacaktır tabii ki.

Biz yılmadan çalışacağız, takdir Allah'ındır.

Başarımız için dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.