MALZEMELER:
1,5 Su bardağı un
150 gr. tereyağ
ŞERBET:
2 su bardağı toz şeker
3su bardağı su
75 gr. hindistan cevizi
COCOSTAR İÇİN:
125 gr.eritilmiş tereyağ
1 paket krema (200ml.)
1/2su bar. toz şeker
280 gr hindistan cevizi
YAPILIŞI:
Öncelikle cocostarı hazırliyarak buzdolabina beklemeye alalım.
Tereyağıni eritin, kremayi ve şekeri ekleyerek şekerin erimesini sağlayın. (Kaynatmadan kısık ateşte)
Bir kaseye hindistan cevizini alın ve bu karışımı üzerine boşaltarak karıştırın. Yağlı kağıt serili bir tepsiye (26 cm) bastırarak yerleştirin. 1-2 saat buzdolabında bekletin. İster küçük küpler halinde isterseniz kareler halinde cam bir kaseye alarak saklayabilirsiniz.
Gelelim helvaya; tereyağinı eritin ve unu ekleyerek kısık ateşte kavurmaya başlayın. Bu arada bir tencereye şerbeti için şekeri ve suyu koyarak kaynatın. Kaynamaya başlayan şerbete hindistan cevizini ekleyin ve 5 dak. daha kaynatarak ateşten indirin ve şerbeti ılıtın.
Kısık ateşte kavurmakta olan un pembeleşip gevşemeye başlayınca serbeti ekleyerek karıştırın ve kapağını kapatarak demlendirin.
Demlenen helvanızı muffin kalıplarına 1 yemek kaşığı yerleştirin.Ortasina cocostar yerleştirin.1 yem. kaşığı tekrar helva ile üzerini kapatın. Servis tabağına ters çevirin. 
Nefis bir lezzet olarak misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Afiyet olsun..