Önce sabırla bu bilimsel deneyi oku, oku ama sana sosyal olarak uygulanan dayatmanın, kandırılmanın da farkına var.
Kurbağayı sıcak ateşe atarsanız, bir refleks hareketiyle sıçrayarak hemen kazanın dışına kaçar. Ama normal sıcaklıkta bir suyun içine koyarsanız, tehlikeden habersiz keyfine bakar. Sonra suyun sıcaklığını yavaş yavaş artırırsınız. Kurbağa hâlâ tehlikeden habersizdir. Hatta sıcaklığın da etkisiyle hafif uyuşur. Su yeterli sıcaklığa geldiğinde kurbağa artık haşlanmaya başlamıştır. Ve o kadar uyuşmuştur ki, sıçrayıp kazandan kaçacak dermanı da kalmamıştır. Zaten haşlandığının da farkında değildir artık…
Yer gök cami oldu, insanların ibadet etmesi ötesinde, farkında mısın?
Hiç bilgisi, becerisi olmaksızın,öğretim seviyesi dahi tartışmalı olanlar, sadece türban ve göstermelik dindarlık şekliyle her yerde varlar, olanlar kademe atlıyorlar, kademe atlamış olanlar cebi dolduruyorlar, cebi dolmuş olanlar enişteden kayınçoya herkesi nasiplendiriyorlar. Bilim, sanat, üretim, teknoloji mi? HAK GETİRE, NE ALAKA !...
Türban kullanma özgürlüğüne sonuna kadar tarafım. Türban yeterli, yetken olmakta, layık ve liyakat seviyesin de etken olmamak kaydıyla.
İmam hatipler harp okullarına girişte engel olmayacak
Türban çocuk dahi diyemeyeceğimiz anasınıfı ve ilkokuldaki bebelere dahi serbest hale getirilecek, sadece serbest de değil özendirici hak ve sunumlar!
İçki satışı, içkili mekanlar halen yüksek fiyatlarla can çekişirken şehirlerin dışına çıkması için zorlamalar, dayatmalar..
Hani şu “imam nikahı” ya da “dini nikah” dediğimiz var ya, yakındır, bu işler imamların, imam hatiplilerin beklediği ballı kaymak. Medeni kanun ve resmi nikah mı? kaldır rafa,
Miras meselesi için panik yapmayın,kurbağa ısınıyor, az daha ısınsın. Miras değil, bu ülke “KARI KISMI ÇALIŞIR MI” diye konuşacak.
Atatürk, milli kazanım ve milli bayramlar, andımızın kalkması gibi ısındıkça kurbağa, farkına varamadan, farkında olmadan.
..
FARKINDAYIM diye ortaya çıkmaya çalıştığında; o gücü, o taraftarı, o dirayeti kendinde ve çevrende bulamadan!! EYVAH Denildiğinde sesin çok cılız çıkacak, sesin duyulmayacak.
TÜRK, TÜRKÜM demeyenler var ya, bekle gör TÜRKİYE ismi de rahatsızlıkları arasında.
AOÇ Nasıl adım adım, lime lime yok edildi, ediliyorsa, ANITKABİR’in sonu farklı değil
Bu sorunlar, bu problemler sadece ülkemin yöneticileri, siyasetçileri meselesi değil.
İSRAİL ve İsrail’e çanak tutan EMPERYALİST Devletlerin yüz yıllık planı.
Sahi kaç derecedesin?
Bayağı ısındın mı
Rehavet bir hale geldin mi?
Söyle, söyle de sıcaklığı 2 derece daha artıralım!!!