BU ‘İSTİSMAR’ FALAN DEĞİLDİR. BU DÜPEDÜZ İNSANLIK DIŞI, KASITLI VAHŞETTİR

Normalleşme sürecine geçtik. Fiziken normalleşmeye geçsek de bir kesim var ki ruhunu da bedenini de tuza bassan bile kokar. İhtirastan oyunlardan hayatın gerçeklerinden çok uzakta yaşayan zihniyetlerle de aynı dünyayı paylaşmakta yaşamda sorguladığım konuların en başında geliyor. Neyse bugün ki makalemde hani bazı konular vardır ki yorum yapabilecek kadar sağlıklı düşünemezsiniz. Beyninizle yazı yazdığınız eliniz garip bir hal almıştır.  Yazının ilerleyişi, duygularımın karmaşası, sinkaflarım, sessiz çığlıklarım, gözyaşlarımla ben bile ciddi bir travma ile kaleme alığım bir yazı da çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile. Ama bazı totemlerim var benim. İstismar haberinin ardına yazdığım makalelerde tecavüz eden sapkın ruhlar genelde intihar ediyor. Yürekten o güzel haberin gelmesi dileği ile bin dua ile başlıyorum satırlarıma.

Ya çocukları koruyun! Ya bu sapıkları yok edin!

 Türkiye, son yıllarda bu suçluluk duygusuyla çok yüzleşti. Ülkenin dört bir yanından çocuklara yönelik şiddet, taciz, tecavüz haberleriyle milyon kez karşılaştık.

‘Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar.’ demiş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk…

KORUYAMADIK ATAM VATANI!

 Geçenlerde sür manşetlerde olan bir haber; Sinop’ta 13 yaşındaki kızını tecavüze maruz bıraktığı ortaya çıkan Ömer T. tutuklandı. İki yıl arayla babasından iki kez hamile kalan çocuk ise devlet korumasına alındı. Ne kadar basit bir haber değil mi? Fenomenlerin yaptığı akım saçmalığının o kadar altında gereksiz bir konu ki toplumda. Haberin detaylarını alt metinlerde sizinle paylaşacağım. Ar damarı çatlayan ve en tehlikelisi de buna alıştırılmış bir toplum olarak tarihe inatla geçmek istemiyorum. Bu gibi haberlerde gördüğümüz sapık babalardan maalesef yalnızca birisi. Herkes anne baba olmamalı. Her sperm üreten, her yumurta oluşturan çocuk yapmamalı. Ne bu ülkede ne diğer ülkelerde. Aslında bunu yapan insanları ibret-i âlem olsun diye bildiğin kısırlaştırmak lazım. Böyle sapıklar, sapkınların aramızda yaşadığını bile bile yaşamak kadar iğrenç bir durum olamaz… Hem bir daha çocuk yapamasın, hem de ders olsun diye.  Rakamlar, araştırmalar her geçen gün 2 çocuğun istismara maruz kaldığını söylüyor. Böyle korkunç bir rakam olabilir mi? Hem de Müslüman olan bir ülkede…

Bazen sorguluyor insan kulunu test etmek için evlat niye verirsin Rabbim? Niye bacak kadar çocukların bu kadar travmayı acıyı yaşamasına izin verirsin? Neden bu çocuklara normal bir baba vermeyip insan gibi baba sevgisi şefkati yaşamalarına izin vermezsin? Neden bu adamların elini ayağını her yerini felç edip bir an önce cehennemine almazsın? Neden o masum biçare melekleri doğuran ana denen şeye akıl izan cesaret verip buna engel olmasını sağlamazsın, engel olamasa da cezalandırması için güç vermezsin? Sorguluyor insan her vurduğu tuşta bunları!

Haberin detayı:

Sinop’ta kızını yıllardır tecavüze maruz bıraktığı ortaya çıkan baba tutuklandı.

OLAY SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

Sinop’un Durağan ilçesinde bir kız çocuğunun 11 yaşında hamile kalmasıyla başlayan soruşturma sonucunda E.T. (55) tutuklandı. Yapılan DNA testi sonucunda E.T.’nin kız çocuğunu tecavüze maruz bırakmadığı ortaya çıktı. Aradan iki yıl geçtikten sonra çocuk yeniden hamile kaldı. Verdiği ifadelerde kimseyi görmediğini söyleyen çocuk hakkında uzun süren araştırmaların sonucunda yıllardır babasının tecavüzüne maruz kaldığı ortaya çıktı.

Durağan ilçesinde yaşayan Ö.N.T. , 11 yaşındayken hamile kalıp bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Küçük kızın ifadeleri doğrultusunda başlatılan soruşturmada, 55 yaşındaki duyma engelli E.T. tutuklanarak 3 ay hapis yattığı fakat DNA örneklerinin uyuşmaması üzerine E.T. tahliye edildiği belirtildi. Şu an 13 yaşında olan Ö.N.T.’ nin tekrar hamile kaldığı ortaya çıkarken, ifadesinde kendisine tecavüz eden kişiyi tanımadığını söyleyen kız çocuğunun ailesinden alınarak Samsun Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildği ifade edildi. Soruşturmayı genişleten polis ekiplerinin, şu an 2 yaşında olan ilk bebek ile hamile Ö.N.T.’ nin karnındaki bebekten ve öz baba Ömer T.’den DNA örneği alındığı, yapılan DNA incelemesi sonucunda da 2 bebeğin babasının da 13 yaşındaki kız çocuğu Ö.N.T.’ nin öz babası Ömer T. olduğu söylendi. Kızına tecavüz edip hamile bırakan baba Ömer T., adliyeye sevkinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Ben ki neler gördüm neler. Ne manşetler geçti şu gözlerimin önünden.

Çocuğuna cinsel istismarda bulunan baba serbest! Haberlerini bile sindirip susmuş bir toplumuz biz.

Eşine ve 4.5 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan, başka bir kadına da cinsel saldırı suçundan 2 yıl 10 ay mahkumiyeti olan şahıs serbest bırakıldı haberi yapılalı 2 yıl oldu.

Buna sadece ‘ÇOCUK İSTİSMARI’ diyorlar… Bu ‘istismar’ falan değildir. Bu düpedüz insanlık dışı, kasıtlı vahşettir. Bu vahşetin, insanlık dışı mahlukatların yaptığı bu kasıtlı vahşetin sonucu bunlar oluyor. Bırakın sokaklarda oyun oynamayı, bırakın okulu bir çocuk kendi evinde bile güvende değilse, öz babası tarafından tacize uğruyorsa, üvey babasının tecavüzüyle sarsılıyorsa ve buna hala ciddi yaptırımlar ve yasalar getirilemiyorsa hepinize lanet olsun.