Dış mihraklar tarafından, belli guruplara kurdurulduğundan şüphe götürmez derecede emin olduğum, bazı dernek ve vakıflara ABD'li dolar milyarderi George Soros'un 6 milyon dolarlık finansman sağladığı basın tarafından açıklanmaktadır. (27/5/05 Hürriyet).

Son 4 yılda Türkiye'de uygulanacak 60 proje için 6 milyon dolar finansman sağlayan George Soros'un amacı nedir?

ABD'li ünlü spekülatör ve yatırımcı George Soros tarafından finanse edilen Açık Toplum Enstitüsü, son 4 yılda Türkiye'de desteklediği sosyal içerikli 60 proje için 6 milyon dolar harcadı. Wall Street tarihinin en başarılı yatırımcısı kabul edilen George Soros tarafından kurulan Açık Toplum Enstitüsü'nün Türkiye Danışma Kurulu Başkanı Can Paker, AB, eğitim, reform, kadın, kültür-sanat, sivil toplum ve medya başlıkları altında 2001'den bu yana 60 projeyi 6 milyon doların üzerinde bir kaynak harcayarak desteklediklerini söyledi.

10 MİLYAR DOLARLIK SERVET:

Can Paker, Enstitü'ye maddi desteğin George Soros tarafından sağlandığını hatırlatarak, şöyle konuştu: "Soros hem bir işadamı, hem de böyle bir felsefeyi destekliyor. 10 milyar doların üzerinde serveti olan bir adam bu işi neden yapıyor? 75 yaşına gelmiş bir adam bu yaştan sonra 20 milyar dolar daha kanzansa ne olur? İnsanlar, bazı fikirleri, kafalarında yarattıkları inançları için çok şey yapabilirler. Türkiye'de de birçok insan bunu yapıyor. Türkiye'de de kafasındaki doğru için birçok fedakarlıklar yapan, para, emek sarf eden insanlar var."

Türkiye demokratik bir ülke değil mi?

Kanunlar çerçevesinde, başkalarının hürriyetini kısıtlamama ilkesi içerisinde herkes fikrini beyan edemiyor mu?

Soros'un desteklediği ve yönetim kurulu başkanlığını Can Paker'in yaptığı sivil toplum örgütü TESEV neler yapıyor, Türk toplumunu nasıl zehirlemeye çalışıyor?

TESEV, Türk gençlerinin askerlikten soğutulması için, "şehitlik", "gazilik" ve "kahramanlık" gibi kavramların safsata olduğunu yaymaya çalışıyor!??

İşte Soros, bu tür milli ve manevi birliğimizi berhava edecek olan dernek ve vakıflara yatırım yapıyor!?

ABD'nin dünya hegemonyası için, milli devletlerin parçalanması, unufak olması gerekiyor!?

Gerçek hiçbir zaman çürütülemez

Eflatun