Sevgili okurlarımız,

Zaman zaman sizden gelen mektup ve internet mesajlarına köşemde yer vermekteyim.

Değerli okurumuz Sn. Bekir Bozkurt DEMIRBOĞA'nın endişelerine yürekten katılıyorum ve yazısını aynen köşeme alıyorum.

"TESLİM OLMAYANLAR ÖLMEZ?

Sayın Önce VATAN Gazetesi yetkilileri, gazetenizi her gün alıyor ve ilgiyle okuyorum. Önce VATAN gazetesini milli değerlere bağlı, ATATÜRK ilke ve inkılâplarına bağlı, Kemalist Türkiye Cumhuriyetine bağlı ve TÜRK'çü vatansever bir yayın politikası ve çizgisinden ötürü severek huzur içinde alıp okuyorum ve okudukça bu ülkede düşmanlarımızı daha iyi tanıyoruz ve TÜRK milleti olarak sizin sayenizde aydınlanıyoruz.

Türk milleti ve kutsal vatan toprakları dört bir yandan (ABD-AB-PKK-ERMENİ-RUM) düşman güçlerince kuşatılmıştır. İçimizdeki hainler, yılanlar, bölücüler ve teslimiyetçiler her gün çoğalmaktalar. Ve ne yazık ki acı bir gerçek başbuğ ATATÜRK önderliğinde 81 yıl önce kurulan tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yılmaz düşmanları bugün ülkede söz sahibi olmuşlardır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve asil Türk milleti teslimiyetçi, dönek, hain ve bölücü idareciler yönetiminde parçalanma ve yok olma tehlikesi içindedir. Bugün TÜRK Devletine ve TÜRK milletine karşı ihanet mevcuttur! Düşmanlarımız çok kararlı bizi yok etmeye. Ben bir TÜRK olarak bugün hem içimizdeki, hem dışımızdaki düşman güçlerini ancak (KURTULUŞ SAVAŞI) başlatarak ve düşmana kurşun sıkarak önleyeceğimize ve durduracağımıza inanıyorum. (KURTULUŞ SAVAŞINDAN BAŞKA KURTULUŞ YOLU YOK)

(ÖNCE VATAN GAZETESİ) olarak sizden devletimizin, milletimizin ve kutsal vatanımızın yok olmaması için (KURTULUŞ SAVAŞI)'na ÖNCÜLÜK yapmanızı (İSTİYORUM) ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Bekir Bozkurt DEMİRBOĞA"