Milletimizi örf ve adetlerinden koparmak, inançlarından uzaklaştırmak için uluslararası düzeyde korkunç bir çalışma kampanyası var.

Bu konu haber şeklinde de daha önce gazetemizde gündeme getirilmişti.

Türk Milletini şehitlik ve gazilik mertebesine olan inançlarından koparmak için ABD'li spekülatör Soros'tan 300 bin dolar alarak, savunma harcamalarını yabancıların denetlemesini, şehitlik ve gaziliğin anlamsızlığını öne sürüp kaldırılmasını istedikleri, Türkiye aleyhine çalışan yabancı vakıflardan para alıp, Kürtçü bölücü dergileri dağıttıkları, vicdani retçiliği gündeme getiren "Türkiye Ekonomik Sosyal Etütler Vakfı" TESEV'e yönelik 11 Haziran 2004 tarihli gazetemizde yer alan Gaspıralı Çalışma Gurubu'nun şikayet ve İddialarına karşı, bu tarihe kadar TESEV'den bir tepki ve açıklama gelmedi.

Demek ki TESEV'in ABD'lilerden para alarak, bu ülke insanının değer verdiği manevi inanç ve ilkelerini yıpratmak ve yok etmek uğrundaki çalışmaları açık seçik ortadadır.

300 bin doların sadece TESEV'e verilmiş iddiaları var.

ABD, milletimizin şehitlik ve gazilik inancından uzaklaştırılabilmesi için 80 milyon dolarlık bir bütçe ayırdığını ve bu parayı ülkemiz içindeki işbirlikçilere dağıttığı yolunda ciddi iddialar mevcuttur.

Milli birliğimizi tahrip edebilmek için dış güçler var güçleriyle çalışıyor.

Bir kısım basın, renkli bulvar gazeteleri AB yolunda hayal içinde ve bayram havasında çılgınca manşetlerle kendilerini avutmakla meşguller.

Ülkemizi adım adım kuşatmakta olan emperyalist güçlerin planları ve senaryoları konusunda milletimizi uyarma görevini yerine getirmiyorlar.

Biz Önce VATAN olarak elimizden geldiğince yazar ve çizerlerimizle, doğruları yazmaktan geri kalmayacağız.

Milliyetçiler, namussuzlar kadar cesur olmak zorundadırlar.

İnsanın, düşmanlarını sevindirecek şekilde yaşamasındansa, şerefiyle ölmesi daha hayırlıdır.

Firdevsi