Değişim sayesinde tüm yıkıcı güçler yapıcı güçlere dönüşür. Yaşamı çirkinleştiren şeyler yerine güzelleştiren şeyler geçer. 

Özellikle geçirdiğimiz bu zor günlerde değişim yaklaşımının ve zihin yapısının  değişmesi  çok önemlidir. Bir kişinin değişmesi toplumu değiştirir çünkü toplum bireylerden oluşur. 

Dünya Değişim Akademisi sayesinde yaşamı yok eden her şey engellenir ve var eden her şey desteklenir. Değişimci tüm eski kalıpları yargıları inançları bırakır ve yepyeni bir vizyonla yaşama bakar. Artık eskiler tamamen bırakılır ve yeniye adım atılır. 

Değişimci kimseye hükmetmez ve kimseyi yargılamaz. Koşulsuz sevgi ve nedensiz merhamet ile herkesi aydınlatır ve herkesin değişmesini sağlar. Değişim negatifi de pozitifi de kabul etmedir. Değişim içinde olan değişimci herkesi kucaklar. 

Değişimle birlikte akan değişimci her bir değişim için herkese her şeye şükreder.  Dünya Değişim Akademisinde gerçekleşen Depresyondan Özgürleşme Değişim Programı sayesinde özlediğiniz o canlılığa ve pozitifleşmeye tekrar kavuşacaksınız.

Hele ki bu zor süreçte hepimizin motive olmaya, umuda ihtiyacı var. Güzel ve pozitif haberler okumak ve duymak istiyoruz. Tam da bu süreçte Dünya Değişim Akademisi ndeki Değişim programları ile zihin yapısı değişiyor ve hayata farkındalıkla, bilinçle bakıyorsunuz. Kendiniz oluyor ve öz doğanıza geri dönüyorsunuz. Gerçek mutluluğu yaşamaya başlıyorsunuz. 

Depresyon , duyguların ifade edilememesi, baskılanması demek. Umutsuzluk çaresizlik hissettiğinizde ve hayattan zevk almamaya başladığınızda depresyon kapınızı çalıyor. İşte Depresyondan Özgürleşme Değişim Programı sayesinde kendinizi özgür mutlu hissediyorsunuz.

Korkuları Aşma Değişim Programı sayesinde İçinizdeki korku cesarete dönüşüyor. Korkular ve kaygılar aşılıyor .

Pratik uygulamalar nefes, gevşeme ve vücut hareketlerinden oluşuyor. Teorik çalışmalarda da her program için belli tema veriliyor. Bu tema, teorik bilgilendirmelerden oluşuyor. 

Doğru zamanı beklemeyin, değişiminizi ertelemeyin. Bugün, şimdi harekete geçin . Hem siz değişin, hem de değiştirin. Zeka uyandığında , değişim şimdiki anda gerçekleşir. Artık gelecek ve geçmiş yoktur. Keşkeler ve hayal kırıklıkları yoktur, sadece andaki gerçeklik vardır. 

Değişim ile mutluluğu şimdide yaşayacaksınız . Depresyon, kaygı , korku tarihe karışacak. Değişim özgürlüğe açılan kapıdır. Gerçek değişim ile daha sağlıklı ve daha güçlü bir bedene, daha kararlı bir zihne sahip olacaksınız. 

Gerçek değişim dünyaya huzur, mutluluk, başarı , sevgi ve coşku getirir. Değişim sayesinde sizi mutsuz eden her şeyi bırakabilir ve tüm bağımlılıklardan özgür olabilirsiniz.

Değişim içinde olan insan içindeki koşulsuz sevgiyi herkese aktarır o zaman aydınlanma gerçekleşir. Anlayışlı ve farkında olmanın tek yolu budur. O zaman değişim sevgisi tüm dünyayı sarar ve coşku ile doldurur. 

Dünya Değişim Akademisi herkes içindir . Herkes Değişim programlarını uyguladıkça ayrımcılıklar, savaşlar sona erer. Herkes kendi sorunlarına pratik çözümler  bulur. 

Değişimci her an engellerle karşılaşır ama bu engelleri yönetmeyi bilir.  Böylece yaratıcılık zirveye ulaşır. Değişim , bir yaratıcılık patlamasıdır. Değişim herkesin doğuştan gelen hakkıdır. 

Tekrar olduğunuz şeye dönüşmek ister misiniz? İşte Dünya Değişim Akademisindeki Değişim programları tam da size göre . İnternet sitemizde 150 civarı program vardır ve Türkiye de Dünyada bir çok Dünya Değişim Akademisi merkezleri insanlık için vardır. Değişim Uzmanları ile bağlantı kurabilir  ve dilediğiniz programa katılabilirsiniz.

Tekrar kendiniz olduğunuzda, öz doğanıza geri döndüğünüzde sevgi, coşku ve mutluluk ile dolu olacaksınız.  Böylece herkes değişecek. 

Mutlu değişimler..