Merhaba, size bu yazımda Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Farkındalık Sanatı Değişim Programı”nı anlatacağım. 

Farkındalık, hayata ve olaylara tarafsız bir gözle bakmaktır. Böylece kişi, bilinçli olarak hayata katılmaktadır. Farkındalık sayesinde bedenin içinde var olan ebedi ruhi varlık algılanır. Kişi, beden olmadığını, ölümsüz, ebedi, ruhi varlık olduğunu anlar. Farkındalık sayesinde ortaya çıkan algı ve idrak, sözlerle ifade edilemez. Çünkü bu algı nesnel değil, özneldir. 

Farkındalık sayesinde düşünceler aşılır ve kişi, anda kalmanın mutluluğunu yaşar. Böylece gerçek keşfedilir ve deneyimlenmiş olur. “Farkındalık Sanatı Değişim Programı” sayesinde farkındalık gelişmeye başlayacak. Geçmişi sindirecek ve gelecekle ilgilenmeyeceksiniz. Geçmiş ve gelecek sizi yormayacak. Sadece şimdiyi yaşamak ve onun doyasıya tadını çıkarmak “Farkındalık Sanatı Değişim Programı” sayesinde mümkün. 

Geçmişteki hoş olmayan anılardan kurtulmak özgürleştiricidir. Şu anın mutluluğu bambaşkadır çünkü gerçektir. Farkındalığınız yükselince kendinizin farkında olursunuz, kendinize gelirsiniz. Geçmişi bıraktığınızda enerjiniz yükselir. Şimdiki anın farkında olursunuz. 

Zihin, düşünce, duygu, farkındalığı perdeleyen unsurlardır. Düşünceler duymanızı, dinlemenizi engelliyor. Ama bunları bıraktığınızda sadece anda kalıp dinlersiniz. Özünüzde kalırsınız.

“Farkındalık Sanatı Değişim Programı” zamanı aşıp, gözlemci olup, anda kalmanızı sağlayacak. Beden düzeyini aşıp ruh düzeyine kuantum bir sıçrama yapacaksınız. Bu, doğal bir şekilde Değişim teknikleri ile gerçekleşecek. 

Beden olmadığınızı, gözlemci olduğunuzu idrak ettiğinizde tüm yaşamınız değişecek. Ebedi ruhi varlık olduğunuzu ve ölümsüz olduğunuzu   idrak ettiğinizde kaygılar, korkular da kaybolacak. Bununla birlikte ölüm korkusu da aşılacak.

“Farkındalık Sanatı Değişim Programı”  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada farkındalık   ile ilgili teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

“Farkındalık Sanatı Değişim Programı”nı uygulayın, her geçen gün farkındalığınız daha da artsın. Daha mutlu, tatmin, huzurlu ve sevgi dolu  olun. Kendinizin değerini bilin ve kendiniz olun.  

Varoluşsal sevgi, coşku içinize aksın ve sizi mutluluktan uçursun....