Gün geçmiyor ki yeni hastalıklar, yeni virüsler , yeni bakteriler , ismini bile duymadığımız yeni semptomlar ... Yeni dünya düzeni tamamen insan sağlığı üzerine kurulmuş bir sistematik yapılanmadan ibaret olacaktır.

Bu yüzden hepimiz en büyük yatırımımızı bağışıklık sistemimize yapmalıyız.

Bağışıklık sistemi, vücudumuza bizi hasta etmek için giren tüm bakteri, virüs, mikrop ve mantarlara karşı antikor üreterek saldırıya geçen ve vücudunuzu koruma kalkanı altına alan savunma sistemimizdir.

Bu sistemi bugün ne kadar güçlü tutarsak; bundan sonra o kadar sağlıklı yaşayacağız .

Doğru düşünme ve doğru hissetmek ile “Mutlu kimyasal" hormonlarımızı daha fazlasını üreterek beynimizde çalıştırmalıyız. Yapılan araştırmalar ruh halimizin iyi yönde arttığında , doğadayken ve daha az olumsuz düşünceye sahip olduğumuzda bağışıklık sistemimizin daha güçlü hale geldiğini göstermiştir.

Bağışıklık Sistemimiz için ; stresten uzak durmamız gerektiği ; kendimizi mutlu edecek aktiviteler yapmamızı, vitamin ve mineral eksikliklerinin de yol açabileceği farklı bazı durumlar olabileceği için dışarıdan takviye vitamin destek ürünlerini beslenme düzenimize dahil etmemiz ; mutlaka

Pilput Artemisia Annua gibi bağışıklığınızı güçlendiren Çin tıbbında yıllardır kullanılan ürünleri kullanmamız , dengeli ve düzenli beslenmemiz , uyku kalitenizi artırmak , egzersizi hayatınıza dahil etmemiz gerektiği ve yaşam tarzımızı bizi mutlu edecek şekilde yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor.

Ayrıca ; Fiziksel, Ruhsal ve Zihinsel sağlığınız için;

Endorfinler vücudumuzdaki en önemli nörotransmiterlerdir.

Endorfinlerimizi Artırmanın Yolları:

-Kahkaha

-Güneş ışığından faydalanmak

-İyi pozitif duyguda Olmak

-Sarılmak

-Masaj yaptırmak

-Motivasyon

-Hareket etmek

-Dua etmek

-Doğru duyguya seslenen Müzik dinlemek

-Duş almak

-Seyahat etmek

gibi bizi pozitif yaşam şekline taşıyan davranış şekillerini hayatımıza daimi olarak yerleştirmeliyiz.

Ayrıca beslenme programımıza da ; Bağışıklık Sistemimizi destekleyen Güçlü Gıdalar’ı eklemeliyiz ;

-Meyveler

-Yeşil yapraklı sebzeler

-Mantarlar

-Nar

-Böğürtlenler

-Fındık

-Soğan

-Sarımsak

-Yağlı balık

-Tüm Çaylar

-Fermente Gıdalar

-Zeytin yağı

-Baharatlar

Unutmayalım ; Şu an dünyamızın en büyük sorunu olan ; hızla yayılan ve herkeste büyük bir ölüm korkusuna neden olan tüm hastalıklardan ve virüslerden korunmak için tüm bilim insanları ve uzmanlar bağışıklık sisteminin güçlü olmasına vurgu yapmaktadırlar.

En önemli savunma mekanizması olan bağışıklık sistemi ne kadar güçlü olursa bir hastalığa yakalanma riski de o kadar düşecektir.

Bu yüzden kendimize yapacağımız en iyi yatırım;“Bağışıklık Sistemimiz” olacaktır.