Türkçülükte kan bağı esastır. İnanç ise saygı duyulan, kişisel bir seçimdir. Diğer kültürlerin özellikle Arap Kültürünün, bizi kendi öz Türk kültürümüzden çok uzaklaştırdığını farketmemizin ve kendi özümüze dönmemizin daha zamanı gelmedi mi? Lütfen inanlar, Kutsal Kitabımızı, kendi anladığımız dilden Türkçe olarak okuyalım ve okutalım ki İslam’ın özünü kavrayabilelim, güzelliğini görebilelim .En önemlisi toplumumuza, Arap kültürünün din kisvesi altında, nasıl bela olduğunu görelim. Unutmayalım doğruları bilir isek kimse bunlar üzerinden prim yapamaz ve dinimiz ile hiç ilgisi olmayan belki de sırf belli zihniyetlerin menfaatlerine hizmet eden pervasızca söylemleri bizlere "din" diye yutturamaz.

* Bizim anlayışımıza ters gelse de herkesin inancına, tercihlerine tahammül etmeyi ,saygı göstermeyi öğrenmeliyiz.

* Öz Türk kültürümüzü bilmeli, sahip çıkmalı, yaşamalı ve gelecek nesillerimize aktarmalıyız

* Ulu Önder Atatürk'ün aydınlıklarla dolu yolunu takip etmeliyiz ki karanlıklar da kaybolmayalım.

* Vatan, Bayrak aşkını yüreğimizde hissetmeli ve bu büyük aşkı çocuklarımıza da aşılamalıyız ki geleceğimizi teminat altına alalım.

* Üzerinde yaşadığımız aziz vatanımızın Atamızdan, atalarımızdan bize emanet bırakıldığını ve emanete hıyanet etmeden bunu gelecek nesillerimize teslim etmemiz gerektiğinin bilincinde olmalıyız diye düşünüyorum.

* Biz birbirimizin kişisel hak ve özgürlüklerine saldırır iken, birbirimizi ötekileştirir iken, o gavur dediğimiz milletler bunları çoktan aşmış da öte gezegenlerin sırlarını çözmeye uğraşıyorlar.

* O gavur dediğimiz milletler ilimde, bilimde, teknoloji de almış başını gidiyorlar.

* Lütfen her nerede olursanız olun şöyle bir etrafınıza göz gezdirin, Türk damgasını taşıyan, bizim ürettiğimiz ne var? Eminim ki her yerde en çok gördüğümüz damga" made in China " ve diğerleri değil mi?

HADİ UYAN ARTIK,UYANALIM OLUR MU?

SİLKELENİP ÖZÜMÜZE DÖNELİM VE DAMARLARIMIZ DA AKAN ASİL KANIN HAKKINI VERELİM.

Saygı ve sevgilerimi sunar. Esenlikler dilerim.