Yılmaz Özdil’in kaleme aldığı “ Mustafa Kemal”  kitabına  yapılan küstahça   yorumlara,  30 Ocak 2019 tarihinde  Sabah gazetesinin  aşağıda attığı   başlık da   eklenince  yeter artık diyerek siz okurlarımla bildiğim doğruları paylaşmak istedim. 

“Yılmaz Özdil’in 2500 TL’lik kitabı çalıntı çıktı”                                          

Dikkat ederseniz   uzun zamandır içimizden nemalanan kalemşorlar,  kişi  ve  kurumları   asılsız  haberlerle aşağılamaktadırlar! 

Medya mensuplarının  ve   satın alınmış   psikolojik harp ajanlarının bu savaş prensiplerini benimsediğine  ve  düşmanı  dahi  şaşırtacak  beceride  hedef kitlesini menfi yönde  etkilediğine şahit oluyoruz.   

Halbuki  bu savaşın  konsepti ;   özellikle ‘Düşman’ın    manen çöküntüye  uğratılmasıyla  başarılı olunacağı üzerine bina edilmiştir.       

Psikolojik Harbin  hedefi  insan  olunca ,  silahını;  kendi halkının   düşünce  ve davranışlarını yalan haberlerle  ablukaya almak  Türkü Türk’e  kırdırmak  değil de nedir?..  

Malumunuz, askeri literatürde Konvansiyonel silah olarak geçen  tabanca, top, tüfek gibi klasik silahların patlatıldıktan kısa bir süre sonra    yıkıcı etkisi ortadan  kaybolur . Ancak psikolojik harbin  silahı olan   ‘kitle İletişim Araçları’nı  insana yönlendirdiğinizde  ruhsal  sağlığını altüst etmekle kalmaz, sağlıksız yaşamı ömür boyu artarak sürüp gider. 

Dikkat edildiğinde  ülkemiz üzerinde oynanan oyunlarda  Psikolojik Harbin mermisi olan ‘Kara Propaganda’  terimi son zamanlarda çeşitli liderler tarafından sıklıkla dile getirilmektedir. Psikolojik harp hakkında  geniş bilgiyi    sizlerle  zamanında paylaştığım için   KARA (siyah) propaganda  konusunda  kısa bir hatırlatma yapacağım.

Kara propaganda’ da ,  genellikle şimdilerde olduğu gibi yalan haber servis edilir. Ancak uygulamada esas olan,  verilen mesajın  gerçek yada yalan olduğu  değildir.                                                               

Burada  Önemli Olan Ne Kadar Çok Kişiye Ulaştığıdır! 

Bilgi kirliliği karmaşasını  idrak edemeyen   topluluklar  bunların Hedef Kitlesidir.. Ve ülkemizde bu nitelikte olanların sayısı her geçen gün  maalesef artmaktadır! 

Yani  cahil toplumları yanıltmak/kandırmak  vatansız  ajanların ana hedefidir..Bir de bunlara eli kalem tutan kerliferliler de  eklenince üzerimizde oynanan oyunları ne yazık ki  göremiyoruz. 

 Gelelim bizlere reva görülenlerde   sona:

Şimdi sizleri geçen yılın Kasım ayında  Yılmaz Özdil’in bu konuda verdiği beyanatla baş başa bırakıyorum. 

 Lütfen linkten çarpıcı açıklamayı okuyuz!..

https://odatv.com/darussafakaya-6-sifirli-bagis-yapacagim-02111843.html 

Dinimizde de kabul gören ; İnsanın yaptığı yardımı  gizli tutmasıdır!. Okumayan ve çok çabuk unutan toplum haline dönüştürüldüğümüz içindir ki   yalanlara inanmak  yazgımız  olmuştur.  

DAHA NE SÖYLEYEYİM BİLEMEDİM!.

NOT-1-  https://www.sabah.com.tr/gundem/2019/01/30/yilmaz-ozdilin-2500-tllik-kitabi-calinti-cikti

NOT-2-  Darüşşafaka (Şefkat Yuvası)