1999 yılında  Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekli olan bendeniz 19 yıldır kutsal bildiğim bu  partinin (CHP) neferi, mukaddes vatanımın da  bekçisiyim..

Bıkıp usanmadan  yazılarımı paylaştığım CHP’den,  ancak  “Bu Vatana Hizmet Ölene Kadardır” başlıklı  yazım  üzerine  geçen yılın  son gününde  İLK DEFA   cevap verilmiştir!  

Sevineyim mi, üzüleyim mi  bilemedim?!..

CHP’nin  yazıma verdiği ‘cevap metni’  dikkatle okunduğunda   benim gibi sizlerde  hayretler içinde kalacak ve inanalım mı diye tereddüt yaşayacaksınız!.  

İşte o cevap  metni!..

27 Aralık 2018  10:54 :  “Sayın Fevzi Moray, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Değerli fikirleriniz, görüşleriniz ve önerileriniz bizi geliştirecek, Partimizi büyütecektir. Halkla İlişkiler Birimi olarak, bize ulaşan her mailin uzmanlarımızca okunduğunu, değerlendirildiğini ve hayata geçirilmek üzere ilgili birimlere iletildiğini bilmenizi isteriz. 

Cumhuriyet Halk Partisi; üreten, ürettiğini hakça paylaşan, halkı kucaklayan, nitelikli, sürdürülebilir refah düzeyini, bölgeler ve yurttaşlar arasında dengeli dağıtan bir Türkiye inşa etmek üzere, sizlerin de katkı ve desteği ile çalışmalarına aralıksız devam edecektir.

Değerli görüş ve önerilerinizi paylaştığınız için memnuniyet duyduğumuzu ve bizimle her zaman iletişime geçebileceğinizi belirtir, sevgi ve saygılarımızı sunarız.”                                                                                                                                          Halkla İlişkiler Birimi :0312 207 40 00  (4293 - 4294) - [email protected], http://www.chp.org.tr                                                  

                                                                 ****

Sevgili okurlarım Türkiye Cumhuriyeti’nin hangi şartlarda  kurulduğunu,  saptanan  temel ilke ve devrimlerinden ilham alınarak  yıllardır nasıl dimdik  ayakta kalındığını  uzun uzadıya anlatacak  değilim.. 

İşin özeti  nedir derseniz? 

Ulu Önderimiz  Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve dava  arkadaşlarının  bu vatanı  nasıl yoktan var ettiğini inkar edenler  benim nazarımda  TÜRK vatandaşı olamazlar! NOKTA!..    

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) vazgeçilmez altı (6)  temel ilkesini aşındırmak isteyen iç ve dış mihraklar  olmuştur. Ve  bu coğrafyada yaşadığımız,  yaşam damarlarımız olan  Milli Güç Unsurlarımız düşmanlarca  örselendiği  müddetçe de ülkemizi bölüp parçalamaktan ve hatta tarihten silmekten asla vazgeçmeyeceklerdir.                                                                           

Eğer vatan bildiğimiz bu  topraklarda  100 yıldır dimdik ayakta kalabildiysek; bunu Mustafa Kemal Atatürk  ve dava  arkadaşlarının  hayata geçirdiği   cumhuriyetle özdeşleşen eşsiz ilke ve inkılaplarına borçluyuz!... 

                                                               ***

Gelelim sadede!.. 

Bunca yıldır tespit ve önerilerim CHP’li yetkililerce  dikkate alınmadığı halde yılmadan, usanmadan bir ümittir diye  muhalefet  partileriyle yazılarımı   paylaşmaktayım. Ancak bu partinin  şevk ve mücadelemizi kıran uygulamalarından  artık yıldım/usandım!. 

Ülkenin çıkarları söz konusu olduğunda  yekvücut olmak yerine, kaybetmek üzerine kurguladıkları     pasif ve çarpık  uygulamalarını  anlatmaya kalksam  inanın kitaplara sığmaz..  

Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde,  zamanında vatan borcu olarak kabul ettiğim ve  çok önemsediğim  bir yazımı  tekrar siz okurlarımla  paylaşmak istiyorum. Bu sayede muhalefet partilerinin  bunca yıldır bizleri kahreden  vurdumduymazlıklarını bir kez daha   hatırlamanın ne zararı olur ki!... 

 İŞTE O YAZIM: Lütfen belki etkisi olur düşüncesiyle okur ve paylaşır mısınız?.. 

http://morayfevzi.blogspot.com/2015/03/millet-vekillerine-duyurum-degerli.html#comment-form   

SONUÇ:

Artık zaman   çok kıymetlidir!.  Yaşatılan tehlikelerle dolu sürece dur deme ve  önleme  imkanı her geçen gün kan kaybetmektedir! 

Bu vesileyle  Türk olmaktan gurur duyan, çağdaş seviyeye çıkmanın anahtarı olan Atatürk İlke ve İnkılaplarından vazgeçmeyen  vatansever  okurlarıma  geçte olsa hayırlı, uğurlu ve umutlarla  dolu  2019 yılı diliyorum..