Birinci Dünya Savaşında ve Kurtuluş Savaşında Çanakkale'yi geçerek sabah 5 çayını İstanbul'da içemeyen emperyalistler Türkleri savaşarak yenemeyince bir takım kendi kurdukları Mason Lobilerinin desteğini alan tarikat ve cemaatler ile bilinçli olarak içimize sızdırıldı. 

PKK, FETÖ ve bunun gibi yapılanmalar ile tarikat ve cemaatlerin arkasında CIA uzantısı vardır. 100 yıl öncesi yenilen bu projenin Lawrenceleri o tarihten itibaren hep içimizde. Atatürk'ün ölümü bir sır olmakla birlikte Fransa'da ki tedavi süreci düşündürücüdür. Ve Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözü;" Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" aslında bazı şeylerin farkında olduğunun kendi ağzından dile getirilerek farkında oluşu aynı zamanda kanıtıdır. 

Ilerleyen süreçte ne zaman NATO'ya girdik boyunduruk altına alındık. ABD ve müttefikleri ne diyorsa yapmak zorundayız. Teknoloji günümüzde süper büyük bir  güç. Elinde bulunduran dünyayı yönetiyor. Kapitalizmin sirayet etmediği yer yok. Kapitalizm; ülkeleri, insanları sömürmek için tapınılacak maddi bir inanç sistemi, meta. Hal böyle olunca NATO ile birlikte kılcal damarlarımıza kadar giren derin güçler W. Churchill'in dediği gibi "Türkiye solunca sulayın, yeşerince budayın" anlayışı ve projesiyle her on yılda darbeler başta olmak üzere insanlarımızı ocu, bucu, şuncu buncu  diye ayırarak birbirine kırdırdılar.

15 Temmuz'a gelinceye kadar birçok bahane mevcut idi. hatırlayalım PKK'cılar güney doğu illerimizde şehirlerde kalkışma başlattılar, tüneller kazdılar tutmadı. Kahraman silahlı kuvvetlerimiz vatan hainlerini kazdıkları çukurlara gömdü "Türkiye DAEŞ'e yardım ediyor" algısı oluşturmak istediler, tutmadı.Tüm dünyada bunun alt yapısı için asparagas haberler yaydılar Rusya ile kapıştırmak istediler, başaramadılar buda tutmadı. Peki bugün için FETÖ örgütünün yeniden bir kalkışmayı başlatma tehlikesi geçti diyebilirmiyiz 

 Ülkenin Başbakan ve bakanlarını astırdı. Ülkenin aydın gençlerini üniversiteler başta olmak üzere karıştırıp, olayları körükleyerek tırmandırıp kan ve gözyaşı içerisinde astırdı. Deniz Gezmiş, Yusuf Arslan, Hüseyin İnan gibi solcu gençler ile ülkücü binlerce genci işkenceler ile birlikte acı çeke çeke zindanlarda çürüterek ölümüne sebep oldu.

 Ülkenin. Cumhurbaşkanlarına, Başbakanlarına, Bakanlarına ve ileri aydın görüşlü insanlarına suikastler düzenledi. Cumhuriyet tarihinin en karanlık yılı 1993 yılıdır. Mafya, derin yapı, PKK, CIA operasyonları, suikastler, sır dolu kaza süsü verilmiş olaylar-ölümler, katliamlar ve dökülen onlarca kan. 

İngiltere mezhep çatışmalarını ve buna benzer ayrımcılıkları körükleyerek 100 yıl öncesi Ortadoğu'yu böldü, parçaladı ve kukla yöneticiler ile sömürerek Müslümanları sömürdü. Din yüzyıllardır hassas bi konu. Ancak her türlü Lobinin kullanımına açık. Bazı menfaat oluşumları tarafından dikte edilenleri din diyerek yaşıyoruz. Bugün Kudüs ve Kabe kutsallığını kullanarak maalesef Müslümanların elinden çıkmış emperyalistlerin boyunduruğu altındadır. 

Azımsanmayacak inanç turizminden (hac, umre vb.) sağlanan kazanımlar kukla yöneticiler tarafından ABD başta olmak üzere Amerika'daki Yahudi Lobilerine aktarılıp buradan özellikle Ortadoğu'da kendi oluşturdukları terör örgütlerinin finansmanında kullanılmaktadır. 

İşte böyle terörize edilip sömürülen dünyada ülkemizde yaşanan, aydınlatılamayan binlerce olayın arkasında, geri perdesinde CIA- illuminati adlı küresel yapı vardır. Madımak ve Başbağlar katliamları ülkemizdeki Alevi ve Sünni kardeşlerimizi birbirine düşürüp, kırdırıp ve iç savaş çıkartmak için bu şer odakları tarafından projelendirilmiştir. İçimizde Lawrence kılıklı mikser görevi gören, bu tür olayları kaşıyan proje adamı provokatörler oldukça çok fazla...

Sadece Türkiyede yaşayan Türkler değil elbette Emperyalist tuzaklara maruz kalan Tüm dünyada yaşayan Türklerdir. Dün Karabağ’da yaşananlar bugün Bayırbucak’ta, Doğu Türkistan’da, tekrarlanmaktadır. Dün Ermenistan’ı kurup Türklüğe musallat edenler aynı amaçla bugün Kürdistan devletini inşa etme peşindedirler. Anadolu Türklüğü uyanık olmalıdır. Hocalı’da çocuk, kadın, yaşlı, sakat demeden katliam yapanlar fırsatını bulduğunda aynısını bu topraklarda gerçekleştirmekten geri durmazlar. Nitekim taşeronları PKK terör örgütünün yaptıkları bu gerçeği teyit etmektedir. O nedenle Türkiye Hocalı’da yapılanların hesabının sorulması noktasında takipçi olmalıdır.

FETÖ'nün Darbe ile hedefi ne idi "Türkiye'ye askeri müdahale için bir bahane" değil mi? Nitekim 15 Temmuz darbesini kasten kanlı uyguladılar ki iç savaş çıksın, askeri müdahale için bahane olsun. Ancak başta Türk halkının kuvvetli ama sağduyulu direnişi, canlarını hiçe sayan polislerimiz ve vatan evladı Türk Silahlı Kuvvetlerin kahraman general-subay- as

subaylarımızın karşı müdahaleleri FETÖ'cülerin bu heveslerini boşa çıkarttı.

Asla unutmayalım ve aklımızdan çıkartmayalım ki Bunlar  Halen içimizdeler ve UYANIK, SAĞDUYULU olmak zorundayız.