Sade bir model ve sade renkler arasında olan krem, bej, siyah, kahverengi gibi standart özelliklere sahip triko kazaklar ve hırkaları bulabileceğiniz gibi kendini gösteren, iddialı model ve renklerimizden de tercih yapabilirsiniz.

Baharlık ve Kışlık Triko

Kazak, süveter ve hırkalarda tercih edilen trikolar genellikle iki farklı kategoride ele alınırlar. Birincisi çok soğuk havalarda kullanılan ve kalın iplerden üretilmiş olanlar, diğeri ise daha bahar havalarına özel ve ince iplerden üretilmiş olanlardır. Her ne kadar bahar havalarına özel ince ve yumuşacık iplerden üretilmiş olsalar da erkeklerin kış aylarında da takım elbiselerinin içerisinde kombinledikleri bu triko sınıfı en çok tercih edilenler arasındadır.

Farklı Yaka Modelleri

Trikolarda en çok dikkat edilen özelliklerden biri de yaka modelleridir. Raflarımızda tüm zevke uygun bir yaka modeli muhakkak vardır. Sizler de zevkinize uygun yaka modeline sahip triko çeşitlerimizi buradaki linkten inceleyebilirsiniz.

Sportif veya klasik görünümlü triko modellerimizin yanı sıra diğer tüm ürünlerimize http://www.dsdamat.com sitemizden ulaşım sağlayabilirsiniz.