Eskisi gibi gür ve dolgun saçlara sahip olmak isteyenlerin, günümüz şartları ile çok daha şanslı oldukları ve hayallerini gerçeğe çevirmelerinin mümkün olması nedeni ile sizde kellikten ya da köselikten kurtulmak istiyorsanız eğer, doku nakli yaptırabilirsiniz. FUE tekniği ile yapılan ve hatta Transmed sayesinde traşsız olarak da nakil yaptırabileceğiniz için, sizde en iyi imkanları kullanarak güzel saçlara ya da sakallara sahip olabilirsiniz. Tabi ki öncelikli olarak çevrenizdekilere kulak vermemeli ve her şeye rağmen yapacağınız bu nakil sonrasında, yeni bir imaja ve güzel bir görünme sahip olacağınızı bilmelisiniz. Ayrıca doğuştan gelen saç seyrekliği ya da köselik durumu varsa eğer, Arap sakalı sahibi olmanız bile sakal ya da saç ekimi ile mümkün olacaktır. Dünyanın en iyi cerrahlarının ülkemizde bulunuyor olması ve Transmed merkezi sayesinde artık hayallerinizin gerçek olacağından dolayı, kaş ekimi dahi yaptırabilir ve www.transmed.com.tr üzerinden tüm bunlar ile ilgili olarak en iyi bilgileri alabilirsiniz.
saç ekimi

Greft yani doku naklinin doğal olarak yapılmasından dolayı, tutmama durumu olmaktadır. Ancak Transmed garantili olarak saç ekimi yapıyor olması nedeni ile istediğiniz gibi yeni saçlara sahip olacaksınız. Çünkü cerrahların donör bölgesinin belirlenmesi ile birlikte, doku naklinin titizlik ile yapmaları ve istediğiniz gibi dokuların tutması sonrasında, doğal olarak saçlarınız çıkacağı için, istediğiniz görünüme sahip olmuş olacaksınız. Genelde bu işlemler için yapay greft'ler kullananlar olması nedeni ile internet üzerinden yazılan fiyatların gerçeği yansıtmadığını da söyleyelim. En iyi şekilde sakal ekimi, kaş ekimi ya da saç ekimi yaptırmak artık mümkün olacaktır.

Sakal Ekimi Nasıl Yapılır

Bu işlemlerin tamamında geçerli olan donör bölgesinin belirlenmesi ve bir kaç saatlik nakil sonrasında saç ekimi ile sakal ekimi istenilen bölgeye taşınması ile olmaktadır. Kolay gibi görünen bu işlemler, aslında çok zor olup, bu işte ehil olan cerrahlar tarafından yapılması gerekmektedir. Böylelikle sakal ekimi ya da kaş ekimi için iyi bir tercih yaparak doğal görünüme yeniden kavuşmuş olacaksınız.
saç ekimi

İstanbul'da Saç Ekim Merkezi


İstanbul'da doku nakli için Transmed'in tercih ediliyor olmasında dolayı, kaş ekimi, saç ekimi ve sakal ekimi için sizde istediğiniz gibi nakil yaptırabileceksiniz.
transmed