Gelişen teknoloji ve ilerleyen zamanla birlikte büyüme gösteren alanlardan biri de elmas tasarımcılığı oluyor. Elmasın kesilip, biçilip, makinelerden geçirilip kısacası işlenmesi şekline denilen pırlanta, artık evlilik garantisi veriyor.

“ Roberto Bene Ayrıcalığını Keşfedin! ”

Aşk tanrısı erosun oklarının ucundaki elması ilk fark edenlerden biri olan Avusturya arşidükü, aşkın elmastan geleceğine inanarak sevdiği kadın olan Mary’ye bir pırlanta hediye etmişti. Pırlanta bir yüzüğün üzerindeydi ve o günden sonra yüzük parmağına takılan pırlantası olan bir yüzükten aşk geleceğine, sevginin ve evliliğin temelinin pırlanta ile garantilendiğine inanıldı. İnsanlar özellikle de bayanlar Mary’nin çok mutlu bir evliliğe sahip olduğunu görünce, elmasın işlenmiş şekli olan pırlantaya olan rağbet arttı, giderek önem kazandı, o dönem bayanlarının hemen hemen hepsi evlilik için pırlantanın şart oluğuna inandı.

En nihayetinde pırlantayı o dönemden bu döneme kadar en iyi işleyen, en iyi biçimde bayanlara sunan bir isim olan Roberto Bene ayrıcalığı ile pırlanta sahibi olmak çok kolay. Neredeyse her bütçeye hitap eden uygun fiyatları ve ödeme şekilleriyle artık alıcının tek adresi olan Roberto Bene, bayanları büyülemenin yanı sıra eşlerine, sevgililerine ya da annelerine kısacası hayatında iyi ki var dediği bir kadına hediye almak isteyen bir erkeğe en iyi hediye burada, vakit kaybetme diyen dev isim çalışmalarını sürdürüyor. Durmanın, zaman harcamanın anlamı yok, Roberto Bene pırlantaları sahiplerini bekliyor, zaman acele etme zamanı!

http://www.robertopirlanta.com