Limitlerini kendinizin belirleyebildiği Otopay kart sunduğu avantajlar nedeniyle kısa süre içerisinde tanınmış ve birçok kullanıcı tarafından tercih edilmeye başlanmıştır. Siz de bir sanal karta sahip olmak istiyorsanız, fakat sistem hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz www.sanalkartlar.com üzerinden her sorunuza cevap bulabilirsiniz. Limitlerini kendinizin belirleyebildiği bu kartlar Otopay bozdurma özelliği ile de çok beğeni toplar. Bu özelliğiyle satın almış olduğunuz sanal kartla işiniz bittiği anda kalan parayı anlaşmalı firmalar, bankalar veya ATM makineleri aracılığıyla iade alabilirsiniz. Ön ödemeli kartların limit kontrolü kart sahibinin elindedir ve bu özelliklerinden dolayı diğer kartlara oranla çok daha güvenlidir.

Otopay Nasıl Kullanılır?

Fiziki bir kart olmayan ancak bankacılık sistemlerinde tanımlı olan Otopay card ile belirlediğiniz limitler dâhilinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Aynı kart ile daha sonra işlem yapmaya kalksanız bile limiti olmadığı için alışveriş imkânı olmaz. Bu durum sanal kartların güvenilirliğini gösteren en önemli ayrıntıdır. Bu karta ön ödemeli kart sistemleri ile ilgili hizmet veren yetkili firmalar aracılığıyla sahip olabilirsiniz. Otopay fiyatları hakkında sanalkartlar.com adresinde bilgi edinebilir ve sizin için en uygun limiti kartınıza tanımlatabilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle çalışan firmalar size kesintisiz hizmet verirken aynı zamanda da tüm güvenlik sertifikalarına sahiptirler. Özellikle;

- Yeni kart alacakların,
- Eski kartlarına yükleme yaptıracakların ve
- Otopay nedir diye merak edenlerin 7/24 kesintisiz hizmet veren müşteri destek hattımız üzerinden bilgi almaları oldukça kolaydır.

Otopay kart al
mak isteyenlerin şehir dışından da işlem yaptırabilmesi mümkündür. Ödeme tamamlandıktan sonra kodunuza sahip olur ve alışveriş yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Var olan kartlarınıza istediğiniz zaman yükleme yapabileceğiniz gibi kart içinde kalan bakiyelerinizi de istediğiniz zaman nakde çevirebilirsiniz. Güvenli noktalardan alacağınız Otopay kart ile kendinizi huzurlu hissedebilir ve online alışverişlerinizi de güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Satın almış olduğunuz kodu tanımadığınız kişiler ile paylaşmamanızı tavsiye ederiz. Bu sanal kart sistemi ile özellikle yabancı sitelere hem kart bilgilerinizi hem de kişisel bilgilerinizi girmenize gerek kalmayacaktır. Sanal kartların herhangi bir masrafı olmaması da bu kartların tercih sebebi olmasını sağlamaktadır. Özellikle alışveriş tutkunlarının bütçelerini kontrol altına alması aşamasında fark yaratan sanal kartlar aynı zamanda kişisel bilgilerin alışveriş yapılan markalara veya şirketlere kaptırılmasının da önüne geçer. Bu sistem sayesinde müşteri bilgileri en üst seviyede korunmaktadır.

Otopay almak isteyen kişiler başvurularını site üzerinden de gerçekleştirebilirler. Sosyal platformlar üzerinden fiziki kredi kartlarını kullanarak işlem yapmak istemeyen kullanıcılar bu aşamada sanal kartları ile güvenli işlemler gerçekleştirebilirler. Belirlenen limitler dâhilinde sunulan kart seçeneklerine göre satın almalar yapılabilir ve alışverişe hızlı bir şekilde başlanabilir. Online başvuru yapılarak da satın alınabilen kartlar hakkında müşteri temsilcilerinden de destek alınabilir.