Özellikle eskiden hemen hemen her evde annelerin veya babaannelerin örmüş olduğu el örgüsü kazakların yerini hiçbir şey tutmaz sanırdık. Oysa ki şimdi gerek erkek kazak gerekse bayan kazak alanında öyle güzel ve hazır giyimler var ki, el örgüsü ile vakit kaybetmek eskilerde kaldı.

Triko ve Çok Renkli

http://www.network.com.tr/erkek-triko web adresinde de görülebileceği gibi 2015-2016 sonbahar-kış erkek kreasyonlarında kazak menüsünde çok şık ve farklı renk ile desenler mevcut. Bisiklet yakadan polo yakaya, şal yakadan v yakaya, 0 yakadan boyunlu yakaya kadar her model ve mor, kırmızı, sarı, bordo, mavi, yeşil, gri, bej, beyaz, siyah gibi her rengin olduğu gerek kalın, gerekse ince kazaklar ürün yelpazesi içerisinde yer alıyor.

Erkek kazak
triko ürünleri hem uzun yıllar dayanıklı, hem de modası geçmeyecek türden. İstenirse takım elbise içine, istenirse spor kıyafetlerin üzerine giyilebilecek olan ürünlerin esnek özelliği hareket kabiliyetinin sınırlanmasına engel oluyor.

Geçtiğimiz birkaç sezonun en beğenilen erkek kazak modellerinden biri olan dirsek kısmı süet kazaklar, yine bu sezon da oldukça moda. Ayrıca bu yıl salaş giyim trendi kazaklara ve hırkalara da yansımış durumda. Elbette erkekler de bu trendden nasibini almış durumda. Yumuşak iplik kullanılarak gevşek örülmüş olan, bol hırka ve kazaklar özgürlüğün ve rahatlığın simgesi adeta. Ancak klasikten vazgeçemeyenler için tasarlanan kazak ve hırkalar vitrinleri süsleme devam ediyor.