Organik içeriğe sahip olan bazı jeller pratik kullanımı sayesinde tırnaklarda mantar problemi yaşayanlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. İçerisinde bulunan malzemeler tırnaklardaki bakteri oluşumunu engelleyerek mantar probleminin çözülmesine yardımcı olmaktadır. Pratik şişe başlığı sayesinde tırnaklara kolayca uygulanabilir. Düzenli şekilde chito fix uygulaması ile ilk andan itibaren etkisini gösterebilir.

El ve ayak tırnaklarında oluşacak olan mantar problemi için kullanılabilir. Mantar problemine karşı kalıcı etki sağlaması kullanım sonrasında yeniden oluşacak olan tırnak mantarı probleminin önlenmesini sağlayabilir. Uygulama yapılmadan önce mutlaka tırnakların temizlenmesi gerekir. Daha sonrasında özel başlık ile krem tırnaklara masaj yapılarak uygulanabilir. Uygulama sonrasında 1-2 dakika kuruması beklenir. Günde sabah ve akşam olmak üzere iki defa uygulama yapılması gerekir. 15 gün süreyle uygulama yapılması sayesinde kalıcı etki sağlayabilir.

  • İçerisinde bulunan organik ürünler sayesinde tamamen güvenle tercih edilebilir.
  • Tırnaklarda ph dengesinin korunmasını sağlayabilir.
  • Tırnaklardaki mantar probleminin giderilmesine yardımcı olmaktadır. Kalıcı etki sağlaması daha sonrasında yaşanabilecek mantar problemine karşı önleyici olabilir.
  • Tırnak etlerinde oluşacak olan yaraların giderilmesine yardımcı olabilir.
  • Pratik şişesi sayesinde el ve ayak tırnaklarına kolayca uygulanabilir.
  • Tırnaklarda oluşan sararma problemine çözülmesine yardımcı olabilir.
  • Tırnaklarda mantar nedeniyle oluşan bozulmaların giderilmesini sağlayabilir.

Ürünün kullanımı hakkında bilgi almak isteyenler için gerçek chitofix kullananlar tarafından yapılan görüşleri detaylı inceleme olanağı sağlamaktadır. Ürünün tedarik aşaması, kullanımı, etkileri gibi değil çok farklı konuda kullanıcıların elde etmiş olduğu deneyimlerden yola çıkarak yapmış oldukları olumlu ya da yazılar ürünü kullanmak isteyenler ayrıntılı bilgi alma olanağı sağlamaktadır.

İçerisinde bulunan organik maddeler sayesinde doğal bir şekilde tırnak mantarı problemine çözüm sağlamak isteyenlerin tercih edebileceği ürün seçenekleri arasında yer almaktadır. Chitosan, çay ağacı yaprağı, Hindistan cevizi yağı, Hint defnesi, badem yağı ve palmiye yaprağı özü ürünün içeriğini oluşturmaktadır. Her bir ürünün sağlamış olduğu etki sayesinde krem doğal bir şekilde tırnaklardaki mantar probleminin çözülmesine destek olabilir.

Özel şişesinde satışa sunulmakta olan ürün kısa süre için gerçekleştirilen kampanyada satış sayesinde kullanıcılara daha uygun fiyat seçeneği üzerinden sunulmaktadır Ürünü satın almak isteyenler belirlenen fiyat seçeneğini inceleyerek yapacakları tercihler doğrultusunda bir ya da iki ürün sipariş vererek daha uygun fiyatlardan yararlanabilirler.