Hayvan.im internet sitesini daha önce duymayan bilmeyen varsa neler kaybettiğinden biraz bahsetmek isteriz. Site özellikle evcil hayvan besleyenlere ve kuş, kedi ve köpek severlere hitap etmesinin yanı sıra meraklı beyinlerinde meraklarını gidermekte. Evinizde ister kuş besleyin ister köpek, ister iguana hiç fark etmez. Bu siteye girdikten sonra bu sevimli canlılar hakkında ne kadar az şey bildiğinize siz bile şaşıracaksınız.

Evcil hayvan besliyorsunuz, ancak beslediğiniz hayvan hakkında neler biliyorsunuz? Örneğin bir köpek neden ot yer? Bir kuş tüylerini neden yolar? Buna benzer yüzlerce sorunun cevabını yeni bir girişim olan hayvan.im sitesine girerek öğrenebilirsiniz. Diyelim ki evinizde bir kuş beslemek istiyorsunuz. Buraya kadar her şey tamam ama Dünya üzerinde 10.000’den fazla kuş çeşidi olduğunu biliyor musunuz? Köpek alacaksınız ama aldığınız köpek hangi amaca hizmet edecek? Hamsterlar hakkında gerçekten çok fazla detay içermekte. Örneğin, hamster isimleri, hamster oyuncakları, hamster bakımı gibi... Bu bilgilerin tamamının altına yorumda bulunabilirsiniz. Sitede onaylı veterinerlerde var. Sorularınıza en uygun cevabı vereceklerdir.

Hayvan.im merak ettiğiniz tüm sorulara rehber olma niyetinde. Sizleri hem bilgilendirecek, hem de eğlendirecek bir platform. Birazda siteden bahsetmek gerekirse sadeliği ve kullanım kolaylığı ile göz dolduruyor. Siteye üye olduğunuz takdirde evcil hayvanınızın ister yeni bir kafese ihtiyacı olsun, isterse bir köpek kulübesine ilanlar bölümü tam size göre. Hayvan.im aynı zamanda hayvan severler için bir de foruma sahip. Bu bölümde ise diğer hayvan severlerin derin tecrübelerinden faydalanabileceksiniz. Mesela köpek besliyorsunuz ve aşırı kaşınma sorunu var ve hangi şampuanı kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Yazın hayvan.im forumuna onlarca kişi sizinle tecrübesini paylaşsın. Eğer hala üye olmadıysanız bu tavsiyemize kulak verin ve ister uçarak ister yüzerek bu siteye üye olun.