Tüm estetik operasyonlarında olduğu gibi burun estetiğinde de doğal görünümlü bir buruna sahip olmak amaçlanır.

Burun estetiği operasyonuna başvuran hastalar burun şeklinden memnun değildir ve bu sebeple de mutsuzdur. Hastalar doğal ve aynı zamanda yüzü ile uyumlu bir buruna sahip olmak için estetik operasyona başvururlar.

Burun estetiği operasyonlarında hem hastaların hem de doktorların ortak amacı doğal görünümlü bir burun elde etmektir. Ufak müdahaleler, belli belirsiz dikiş izleri ve çok değişmeyen yüz ifadesi başarılı bir burun estetiğinin özelliklerindendir.

Burun estetiğinde amaç, yüze yakışan, nefes alan, estetik ve fonksiyonel bütünlüğün sağlandığı doğal bir burun elde etmektir. Doğal ve yüz ile uyumlu bir burun elde edilebilmesi için her hastanın yüz yapısına göre burnun şekillendirilmesi gerekmektedir.

Burun estetiğinde doğal ve güzel görünen burun elde etmek amacıyla operasyon esnasında hastanın yüz yapısına uygun teknik ve uygulamalar yapılmaktadır. Bu nedenle burun estetiği klasik bir estetik operasyon değil; hastaya özel, cerrahi bilgi ve yorumlayabilme becerisi gerektiren bir işlemdir.

Burun estetiği, estetik cerrahinin son zamanlarda en çok geliştiği ve en çok tercih edildiği operasyonlarından biridir. Eğer siz de burnunuzdan memnun değilseniz, daha fazla mutsuz olmanıza gerek yok. Estetik cerrahinin sizlere sunduğu teknolojilerden faydalanabilir ve doğal görünümlü, hoş bir buruna sahip olabilirsiniz. Burun estetiği fiyatları doktordan doktora ve doktorun bulunduğu konuma göre değişebilmektedir.

http://www.drtamersakrak.com/burun-estetigi.html