Günümüzde araba almak isteyenler peşinat yoksa bankalardan kredi çekerek faizli bir şekilde ödemek zorunda kalıyor. Bankalardan kredi kullanıldığı zaman geri ödeme olarak üzerine bir de dosya masrafı eklenince daha fazla ödeme çıkabiliyor. Bu gibi durumları yaşamamak adına insanlar genellikle faiz ödemeden ödemeleri daha rahat yapabileceği projelere yönelmeye başladı. Bir arabam projesi de bunlardan bir tanesi. Ülkemizde araba almak isteyenler faizsiz bir yöntemle Birevim araba projesini tercih ederek bu projeden yararlanarak araba alıyor. Daha önce bu projeden yararlanarak ev ve araba alan kişilerle görüşerek nasıl bir yöntem uyguladıkları hakkında da gerekli bilgiye sahip olabilirsiniz. Ancak uygulanan şartlar genellikle yasalara göre olduğu için herhangi bir yasal olmayan bir durum söz konusu değildir. Bu nedenle içiniz rahat bir şekilde alım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Birarabam, isteyen herkesi bir fark ödemeden 66 aya kadar taksitlendirme yaparak istediği aracı almak imkânı da sağlıyor. Bir arabam aynı zamanda dar gelirli ailelere de oldukça büyük imkân sağlıyor. Faiz ve vade farkı ödemeden kolaylık araba sahibi olmanızı sağlıyor. 24,36,48 ve 66 ay vadeli olarak kişiler taksitleri kendileri belirleyerek arabayı almanızı kolaylaştırıyor. Bu proje müşterilerine herhangi bir sınırlama getirmiyor. Araba sahibi olmak isteyen herkes bu tasarruf paketlerinden yararlanabiliyor. Birarabam nedir? Sitesi aracılığıyla gerekli yorumları okuyarak bu konu da daha fazla bilgi sahibi olmanız da mümkün.

Bankalar gibi çok fazla şart aramayan bu proje özellikle geliri çok düşük olup da araba sahibi olmak isteyenler için birçok alternatif sunmaktadır. Bütçenize uygun olarak aylık taksitlerinizi kendiniz belirleyebilir, sıkıştığınız durum da ise taksit atlatma işlemi yaparak o ayı erteleme imkânı sağlayabilirsiniz. Bu zamana kadar 300’e yakın araba teslimi yapıldığı için insanlar açısından oldukça büyük güven sağlamışlardır. Bu gibi işlemler genellikle noter huzurunda yapıldığından dolayı, çok fazla sorun teşkil etmemektedir. Kafanızın rahat bir şekilde faiz ödemeden araba sahibi olmak isterseniz bu konuda ter tercihiniz bir arabam firması olmalı.