Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

CANDAŞ GÜMÜŞ'TEN İNAT....

Sahnelerin son dönem güçlü isimlerinden Candaş Gümüş söz yazarı besteci ve yorumcu olarak sahne hayatına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugüne kadar toplam 3 albüm çaıkaran ve geniş kitlerere ulaşan sanatçı, Kendi production çatısı altında söz müziğide kendisine ait olan ''İnat'' isimli teklisiyle müziksevenleriyle buluşuyor.Aranjörlüğünü Hatem Tutkus, Klip Yönetmenliğini Yusuf Özbilen, Basın ve  Menajerliğinide Oktay Şahin üstleniyor.  

NESLİHAN AKÇA'NIN OĞLU DÜNYA EVİNE GİRDİ....

FilmSan Vakfımızın değerli başkan yardımcısı, şeref üyelerimiz Neslihan Akça ve Yönetim kurulu üyesi, Hukuk departmanı sorumlusu Semih Akça aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan yönetim kurulu ailemiz yavrularının, gençlerin düğününü Life Park Buca’da gerçekleştirdiler. 12 Mayıs 2022 de yapılan Kır düğününde değerli misafirleriyle, sanatçılarıyla gerçekleşen düğünde havuz başında kıyılan nikahlarıyla Bade ve Utku Coşkun ihtişamlı bir şekilde nikah ve düğün merasimiyle dünya evine girdiler. Eczacı olan gelinimiz Bade ve yüzme ve dalış eğitmeni olan damadımız Utku’ya yeni hayatlarında mutluluklar diliyoruz. Değerli ses sanatçısı Hilal Özdemir yeni çiftlere son albümünden “Hiç Pes etme” adlı şarkısını düğünlerinde seslendirdi ve hediye etti.  Şu an Belgrad’da balayında olan çifte ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

İŞLETMECİ FEHİME TOPRAK ''BU YAZ BAMBAŞKA OLACAK'' DEDİ...

Şile Ağdava'da Göksu Nehri'nin kenarında bin metrekarelik alana sahip 40 odalı Club Becassier Otel sezona tüm canlılığı ile giriş yapıyor. Havuzu, çocuk parkurları, voleybol sahası, ağaçların altında hamak keyfiyle, verandasında nehre nazır kuş seslerinin içinde kahvenizi yudumlayıp, akşam canlı müzik eşiliğinde zengin mutfağıyla hizmet veren mekanda güzel anılar biriktireceksiniz. İşletmeci Fehime Toprak; "Bu sezon bizi tercih eden misafirlerimiz otelimizde en güzel organizasyonları görecekler, onların memnuniyeti bizlerin gururudur. Kapımız tüm bu keyfi yaşamak isteyen misafirlerimize açıktır." dedi.

METİN AKPINAR’LA MUHABBET YAZ TURNESİ’NE BAŞLIYOR...

30 yıl aradan sonra sahneye çıkan ve sergilediği her performansı kapalı gişe olan  büyük usta Metin Akpınar, yaz sezonu boyunca İstanbul’dan başlayarak  Anadolu Turnesi’ne çıkıyor. “Metin Akpınar’la Muhabbet” isimli gösterisiyle 9 Haziran’da Maximum Uniq Açık Hava’da seyirciyle buluşacak olan usta isim, 18 Ağustos’ta Ankara, 20 Ağustos’ta Bursa, 24 Ağustos’ta İzmir ve 27 Ağustos’ta Balıkesir’de sahne alacak. Zeynep Miraç’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek performanslarda seyirci soracak, Metin Akpınar cevaplayacak. Her gösteride sorulara tüm içtenliğiyle cevap veren Metin Akpınar yine anlattıklarıyla, izleyenleri kimi zaman güldürüp kimi zaman duygulandıracak.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...