ARTVİN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçe merkezinde halka hitap etti.

Erdoğan, bugünün Beraat Kandili olduğunu belirterek, vatandaşların kandilini kutladı. 

Allah'ın Türkiye'yi terörle mücadelede zafere ulaştırmasını dileyen Erdoğan, "Şuna hep birlikte inandık, şehitler tepesi boş değil. Bunlarla mücadelede Allah'ın izniyle şuna emin olun, er veya geç zaferle bu iş noktalanacaktır ve şu andaki günler bunların iyi günleridir." diye konuştu.

Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulundaki kabulüne değinen Erdoğan, dün parlamentoda milletin dediğinin olduğunu ifade etti. Dokunulmazlıklarla ilgili parlamentoda alınan kararın hayırlı olacağını dile getiren Erdoğan, "Milletimiz ne istiyordu, diyordu ki, 'Biz bu millete ihanet edenleri Türk milletinin parlamentosunda görmek istemiyoruz.' Neticede bu oldu ve 376 milletvekilinin oyuyla bu iş gerçekleşti. Parlamentoya kesilmek istenen bileti parlamento 'hayır' dedi, bunun kararını yargı vermelidir ve yargıya gönderiyor. Hayırlı olacak inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

"Denize nazır bir Yusufeli inşa ediyoruz"
Yusufeli ilçesinin de bir değişim, dönüşüm yaşadığına işaret eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Barajıyla inşallah Yusufeli bir başka olacak ve denize nazır bir Yusufeli inşa ediyoruz. Bunu laf olsun diye söylemiyorum, iş olsun diye söylüyorum. Proje hazır. Biz de laf ola beri gele yok, bizde talimat verilir, adım atılır ve ondan sonra da uygulamasıyla da ortaya eserler çıkar."