İSTANBUL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın düzenlenecek toplantı sona erinceye kadar saat 09.30'dan itibaren Rıhtım Caddesi tamamen trafiğe kapalı tutulacak. Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar olan yol ile Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokaklar da trafiğe kapatılacak.

Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddelerinde ise ihtiyaç duyulduğunda trafik akışı kesilecek. Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesi'ne inen bütün ara sokaklar da trafiğe kapalı olacak. 

Tarafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi. Buna göre, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımı, Burhanfelek Caddesi'nden E-5 ile Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirilecek. Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akımı da Altıyol Boğa Meydanı'ndan rıhtıma inmeleri engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine aktarılacak. 

Modadan gelen trafik akımı, Mühürdar Kavşak'tan geri çevrilirken, Kadıköy Belediyesi önünden gelen akım da minibüs yolu istikametine yönlendirilecek.