HGS gişelerinden geçerken bazen bakiyenizin olmaması durumu ve de bunu unutmanız durumunda borç hanenize eklenmektedir. Siz fark etmeden borcunuz olabilir ve bu süreçte faiz gibi detaylar ile birlikte borcunuz artmaya devam edebilir.

·         Aracınızda metalik bir cam olması gibi durumlarda kaçak uyarısı alabilirsiniz. O nedenle de tüm bu detayların dikkatli bir şekilde incelenmesi gereklidir.

·         Farkında olmadığınız bir zamanda bakiyeniz olsa bile herhangi bir hatadan dolayı borcunuz artmaya devam edebilir ve de sıkıntı yaşayabilirsiniz.

·         Bu tarz sorunları yaşamamak açısından Hgs borç sorgulama yapmalısınız. Bu şekilde sürekli takip edebilir ve de varsa borcunuzu öğrenebilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı oluşmaması açısından takip etmeniz doğru olacaktır.

·         Borcunuz ne kadar diye sorgulama yapabilir ve de bu doğrultuda öğrendikten sonra ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sıkıntısız bir şekilde ödemelerinizi yapabilir ve de böylece herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu noktada mutlaka ödemeleriniz var mı ve de borcunuz ne kadar diye incelemek açısından bazı internet sitelerini ya da bunun dışında telefon ile bazı sorgulama yapabileceğiniz hizmetleri inceleyebilirsiniz.