Nakliyat dikkatle ve özenle yapılması gereken bir iştir. Mersin asansörlü taşıma, eşyalarınıza ve hatıralarınıza gereken özeni gösterecek hassasiyete ve ekipmana sahip bir kuruluştur. Evinizdeki mevcut tüm eşyaların profesyonel ekiplerce toparlanıp, usulüne uygun olarak ambalajlanıp, istiflenmesi ve sonrasında güvenilir nakliye araçları ile yeni evinize bu eşyaların taşınarak yerleştirilmesi, evden eve nakliyat firmamızın temel hizmetidir. Söz konusu nakliyat olduğunda maalesef hayal kırıklıkları yaşanabilir, bu yüzden firmanızın kurumsallığına ve çalışma prensiplerine dikkat etmeniz gerekir. Bu noktada, eşyalarınızın eski evinizden yeni evinize güvenle taşınabilmesi için firmamızı gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Tecrübeli ve disiplinli bir çalışma grubuna güvenmek eşyalarınızı, anılarınızı rahat bir şekilde yeni evinize ulaştırır.

Bilindiği üzere yeni alınan eşyaların herhangi bir zarara uğraması onların değerini düşürür, her eşya özenle paketlenmeli ve taşınmalıdır. Mersin asansörlü taşımacılık olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, ev eşyalarının bulunduğu yerden istenilen yeni adrese doğru zamanda taşınması için gerekli prosedürleri planlama, uygulama ve kontrol etme sürecini yakından takip eder. Sektörde çok fazla firma bulunması sebebiyle artan bir rekabet vardır. Buna göre fiyatlar da farklılık gösterebilir. Fakat eşyalarınızın zarar görmemesi, doğru zamanda teslim edilmesi, oluşabilecek aksaklıkların ortadan kaldırılması için ucuza getirmeye çalışan firmalar yerine daha kurumsal firmalar tercih etmelisiniz. İyi bir araştırma ile firmamızın kalitesini ve müşteri memnuniyetini görmeniz içinizi daha da rahatlatacaktır.

Ertem Nakliyat, Mersin evden eve hizmetlerinde uzman personeli ile tüm bu süreçleri daha da kolay ve hızlı hale getirmektedir. Mersin Ertem evden eve, nakliyat firmaları arasında kalitesi, güvencesi, donanımı ve çalışanıyla rakiplerinin arasından sıyrılıp ön planda olmayı başarmış bir firmadır. Güvendiğimiz ve sorunsuz olarak gerçekleştirdiğimiz Asansörlü nakliyat için caddeye veya otoparka bakan bir pencere ya da balkonunuz olması yeterlidir. Söz verilen güven ve saatte gelen firmamız, gereken açı ve mesafe kontrollerini yaparak nakliyata başlar ve kısa sürede bitirir. Asansörlü sistem eşyalarınızda oluşabilecek hasarı da minimuma indirir. Yük asansörü ile araca yüklenen eşyalarınız başka hiçbir yerle temas etmez, yeni evinizde de bu işlemin tersi uygulanarak hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde eşyalarınız taşınır.