Açıköğretim eğitim öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri sürüyor.AÖF bahar dönemi kayıt işlemleri için önce açıköğretim dersleri ekle sil işlemi yapılması gerekiyor.  www.aof.anadolu.edu.tr tıklayınız.

Anadolu üniversitesi açık öğretim fakülteleri eğitim öğretim iş yılı takvimi  işletme,iktisat ve diğer bölümler için bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerinizi yaptırınız.

Öğrenciler AÖF giriş işlemleri yapıldıktan sonra açıköğretim fakültesi tarafından yapılacak onayı web sistemi üzerinden kontrol etmeliler

2015 AÖF kayıt işlemleri için okuyunuz .AÖF kayıt yenileme programı önlisans , lisans kayıt yenileme alan ders ekle sil işlemimden sonra  öğrenciler Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi  kayıt ücretleri 'ni Türkiye Vakifbank 'a yatırabilirler . Daha sonra www.aof.anadolu.edu.tr internet adresinden Açık Öğretim Fakültesi kayıt işleminin tamamlanıp tamamlanmadığına bakabilirler. AÖF sınav hakkına sahip olmak için bu işlmeleri yapınız.

NOT: ders ekle sil işleminden sonra AÖF harç parasını banka ya yatırınız , ve internet sistemine giriş için TC kimlik numaranızı girmeniz gerekmektedi

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri devam ediyor . ders ekle sil işlemlerinin ardından banka 'ya kayıt yenileme harcını yatırın ve Anadolu Üniversitesi lisans veya önlisans kayıt yenileme işlemlerini tamamlayın . Öğrenciler eğitim öğretim programı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri için bölüm seçimine göre harcı ödeme işlemini bankaya yapacaklar.2015 yılı kayıtları aof.anadolu.edu.tr   adresine tıklayınız ve kontorl ediniz.  

Açıköğretim AÖF bahar dönemi kayıt yenileme  sistemi birinci işlemi ders ekle sil ikinci  işlemi bankaya para yatırmadır , önlisans programı ve ya lisans programı örgün eğitimde devam eden öğrenciler ikinci üniversite için farklı bir bölümü Anadolu Üniversitesi yeni kayıt zamanlarında AÖF bürolarına gidebilriler .


Dikkat 2015 AÖF Kayıtları Başladı , Geç Kalmayın 

AÖF ( açık öğretim fakültesi )Öğrenciler için lisan ve önlisans kayıt yenileme bilgileri  

2015 aöf bahar dönemi kayıtları için aöf kayıt yenileme işlemleri anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi kayıt ücretlerini vakıfbank bankamatiklerinden  yatırabilirsiniz  .

 AÖF Kayıt yenileme işlemleri için lisans ve önlisans için banka 'ya para yatırmanın akabinde öğrenciler AÖF  açıköğretim sistemine girerek gerekli işlemleri ders ekle sil bölümünden  yapabilirler.kayıt yenileme işlemleri için önlisan veya lisans kayıt ücretini yatırmanız gerekmektedir.yeni eğitim öğretim bahar dönemi kayıt yenileme için www.anadolu.edu.tr  internet sitesi adresinde gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Öğrenciler ayrıca bu adreslerden aöf kayıt yenileme ,  aöf önlisans  aöf kayıt yenileme  , aöf lisans kayıt yenileme ,aöf ders seçimi gibi işlemleri yapabilirler.

AÖF 2015 eğitim öğretim yılı bahar dönemi kayıt ücretleri ne kadar olacak www.kayit.anadolu.edu.tr adresinden öğrenin.

kayıt yenileme işlemi için dönemi aöf kayıt yenileme  bedelini bankaya yatırın fakülte tarafından yenileme işleminiz onaylanacaktır. Anadolu Üniversitesi aöf Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi aöf kayıt için para yatırdıktan sonra açıköğretim sistemine girip ders ekle sil bölümünü kullanabilirsiniz


AÖF kayıt yenileme programı , Kayıt yenileme ilşemleri başladı lisans ve önlisan için kayıt ücretleri belli oldu.Bahar dönemi kayıt işlemleri için Anadolu Üniversitesi  hesap numarasına kayıt ücretini yatırmanız gerekmektedir.aöf kayıt yenileme işlemleri ve gerekli belgeler için aöf nin resmi sitesini ziyaret ediniz. www.aof.anadolu.edu.tr 

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ,  ders ekle sil işlemleri ,  aöf kayıt yenileme ücretleri  detayları için linki tıklayınız



AÖF  ( Açık Öğretim Fakültesi ) kayıt yenileme işlemleri başladı  . AÖF Bahar Dönemi  
AÖF sınav programları bahar dönemi kayıt işlemleri başladı . Açıköğretim sistemi eğitim programları , sertifika programları ,işletme fakülteleri , ve diğer fakültelere kayıt için AÖF ( Açıköğretim Fakültesi ) web sitesinden   öğrenci girişi yapın. www.aöf.anadolu.edu.tr 

Anadolu üniversitesi açıköğretim Türkiye programları , Açıköğretim iktisat ve işletme fakülteleri  kayıt duyurusu yapıldı ve kayıt işlemleri başladı. Sınav hakkını elde etmek için bahar dönemi açıköğretim sistemi eğitim programları öğrenci girişi ve sertifika programları için kayıt yaptırınız. yurtdışı programı ,  e sertifika içinde bahar dönemi için de www.aöf.anadolu.edu.tr  adresine tılklayınız.

Anadolu üniversitesi açıköğretim iktisat ve avrupa programları azerbaycan programları   için  AÖF ( açıköğretim fakültesi ) sitesini ziyaret ediniz. bu linkten aynı zamanda açıköğretim fakülteleri akademik yıl ile hizmetleri değişikliği  , yeni kimlik belgesi  çıkış zamanları , eğitim öğretim yılı sorumluluk üniteleri ,kitap ile ilgili dağıtım tarihleri , muafiyet , uzaktan eğitim öğrenme programları ,Batı avrupa programları , Azerbaycan programları , ve  Makedonya  takip işlemleri yapılmaktadır.

Açıköğretim sistemi ile bürolardan yapabileceğiniz birçok işlemi internet üzerinden yapabiliyorsunuz , siyete cep telefonunuzdan bile girebilir , AÖF tarafından duyurulan gerekli işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

Açık Öğretim Fakülteleri merkezi bu site sayesinde tekbir çatı altında toplanmıştır. Öğrencilerin aradığı tüm soru ve cevap lar bulunabilir mesela güz sonu sınav tarihleri , yayınlama tarihleri , öğretim yılı takvim bilgileri ,lisan ve önlisans kayıt yenileme zamanları ,yatay geçiş bilgileri , öğrencinin sınava gireceği yer bilgileri  kısaca sıkça sorulan sorular ve  cevaplarını burda buluabilirsiniz.

Son güne Kalmadan kayıt işlemlerinizi yaptırın 

 

AF KAPSAMINDA BAŞVURU İÇİN

 -Başvuru şartlarını taşıyorsanız internet başvurunuzu bu sayfa üzerinden yapınız.
   -Kayıt için gerekli belgeleri hazırlayınız.
   -Öğrenim bedellerini bankaya yatırınız.
   -AÖF bürosuna giderek kaydınızı yaptırınız. 

1) INTERNET BAŞVURU
Af Kapsamında Kayıt başvuru koşulları aşağıdadır:

26 Kasım 2014 tarih ve 29187 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair 2547 Sayılı Kanuna, 6569 Sayılı Kanunun 32. Maddesi ile eklenen Geçici 68. Maddesinde “Yükseköğretim kurumlarından bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önce ilişiği kesilen öğrenciler, ilişiklerinin kesildiği yükseköğretim kurumuna bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren beş ay içinde başvuruda bulunmaları halinde geçici 58 inci maddede yer alan esaslara göre, ilgili yükseköğretim kurumunda açılmış program ve ders var ise takip eden eğitim-öğretim yarıyılında, yoksa takip eden eğitim-öğretim yılında öğrenimlerine başlayabilirler.” denilmektedir.
 
Bu kapsamda Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden 25 Kasım 2014 tarihine kadar her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenler ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine 2014 ve öncesi yıllarda ÖSYS ile yerleşip veya protokol kapsamında başvurup kayıt yaptırmayanlardan 23 Ocak 2015 tarihine kadar başvuru yapıp, başvurusu kabul edilenler bu sayfa üzerinden internet başvurularını yapabilirler.
 
Başvuru koşullarını taşıyorsanız 23 Şubat 2015 – 01 Mart 2015 tarihleri içerisinde başvurunuzu bu siteden yapınız. Internet'ten başvuru işlemleri 01 Mart 2015 tarihi saat 17:00’de sona erecektir. Başvurunuzun ardından size, bilgisayarınıza indirmeniz ve yazıcı dökümünü almanız için iki sayfalık elektronik dosya verilecektir. Dosyanın bir sayfası kayıt için AÖF bürosuna teslim etmeniz gereken Internet Başvuru Belgesinden, diğer sayfası bilgi amacıyla hazırlanan ve sizde kalacak olan Başvuru ve Kayıt Bilgilerinden oluşmaktadır.

Başvuruya şimdi başlamak için tıklayınız.
 
2) KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
 
Kayıt anında AÖF Bürosuna teslim etmek zorunda olduğunuz belgeler aşağıda listelenmiştir. Bu belgeleri kayıt anından önce mutlaka hazırlayınız. Herhangi bir belge hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için belge adının üzerini tıklayınız.

 

Öğrenim Belgesi

   - Askerlik Durumu Beyanı (sadece 29 yaşını aşmış erkek öğrenciler için gereklidir)

   - Görev Belgesi (Protokol kapsamında başvuranlar)
   - Fotoğraf

   - Internet Başvuru Belgesi

   - Fotoğraflı-İmzalı Form

   - Öğrenci Bilgi Formu

   - ÖSYS Sonuç Belgesi (ÖSYS ile yerleşip kayıt yaptırmayanlar)

 
* ÖSYS Sonuç Belgesi: 2014 ve öncesi öğretim yıllarında ÖSYS ile kazanıp kayıt yaptırmayan ve af kapsamında kayıt yaptıracak adaylar “ÖSYS Sonuç Belgesi”ni, YAY-KUR'dan ilişiği kesilenler ile diğer yükseköğretim kurumlarından ilişiği kesilenler, ilişiğinin kesildiğine dair belgesini kayıt yaptırırken AÖF bürosuna vereceklerdir.
 
* Açıköğretim Fakültesi Özel Güvenlik ve Koruma Önlisans Programına kayıt yaptıracak adaylar ayrıca “tam teşekküllü resmî bir hastaneden, bu mesleği yapmayı engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını, erkek adayların 1.75m'den, bayan adayların 1.65m'den kısa olmadığını belgeleyen sağlık kurulu raporu” ile “sabıka kayıtlarının olmadığını gösteren belge” lerini kayıt için AÖF bürosuna vermeleri gerekmektedir.
 
Ders transferi ve muafiyet talepleri için açıklamayı okuyunuz.
 
3) ÖĞRENİM BEDELLERİNİN BANKAYA ÖDENMESİ
 
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine yeni kayıt yaptıracak öğrenciler Bakanlar Kurulu Kararı gereğince kitap, sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen "Dönem Öğretim Gideri" ve "Öğrenim Ücreti" ödemelerini 23 Şubat 2015 - 01 Mart 2015 tarihleri arasında, kayıt için AÖF bürosuna gitmeden önce Vakıfbank’a yapmalıdırlar.
 
Ödeyeceğiniz miktarı öğrenmek için tıklayınız.
 
- Bakanlar Kurulu Kararında sayılan kanunlar kapsamına giren şehitlerin eş ve çocukları, maluller, şeref aylığı alan ve bunların eş ve çocukları banka ödemesini yapmayacaklardır. Ayrıntı için tıklayınız.
 
- Engelli Öğrenciler; Sağlık kurulu raporu ile % 40 ve daha fazla oranda engelli olduğunu belgeleyen öğrenciler banka ödemesini yapmayacaklardır. Ayrıntı için tıklayınız.
 
4) AÖF BÜROSUNDAN KAYIT
Yukarıda tanımlanan belgeler ile birlikte 23 Şubat 2015 - 01 Mart 2015 tarihleri içerisinde herhangi bir AÖF bürosuna giderek kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Size en yakın AÖF bürosunun adresini öğrenmek için tıklayınız.


www.aöf.anadolu.edu.tr adresinden öğrenebileceğiniz diğer bilgiler.

sınav  ,  açıköğretim sistemi  ,  e sertifika  ,  e sertifika programları   , eğitim programları  ,  işletme fakülteleri   öğrenci girişi   programları , bulgaristan   programları , bulgaristan kosova   programları e   programları , e sertifika   programları , e sertifika programları   , öğrenci olabilirim  ,  nasıl öğrenci   nasıl öğrenci olabilirim  ,   sayılı kanun   türkiye programları  ,  üniversitesi açıköğretim   ve işletme   ve işletme fakülteleri   ve kayıt duyurusu   yatay geçiş   açıköğretim iktisat  açıköğretim iktisat ve   açıköğretim iktisat ve işletme ,  af kapsamında   olan anadolu üniversitesi  dersleri , anadolu üniversitesi açıköğretim   başvuru ve   başvuru ve kayıt   başvuru ve kayıt duyurusu   bulgaristan kosova   iktisat ve   iktisat ve işletme  iktisat ve işletme fakülteleri ,   kılavuzlar yönetmelikler   duyurusu , bahar   duyurusu bahar dönemi   nasıl öğrenci olabilirim ,kayıt duyurusu , sınav tarihleri ,  sorunogrenin