Türkiye’de hertürlü insanlık dışı eylemi yapıp vahşi cinayetleri işleyen teröristler, yıllardır özellikle Belçika başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde koruma ve kollama görürler. Asala, PKK, DHKP-C gibi örgütlerin kahpe terör eylemlerine kurban verdiklerimiz için yüreğimiz kan ağlarken, onlar binbir bahane ile sürekli ipe un serer, üstelik bizi de suçlu çıkarırlar. (Tarihi hatırlayacak olursak, Almanlar Berlin’de 15 Mart 1921’de de Talat Pa- şa’yı öldüren katil Ermeni Tehleryan’ı beraat ettirip, Osmanlı Devletini suçlu çıkarmışlardı)
Başta Belçika olmak üzere sözde demokrasi, özgürlükler, insan hakları ve hukuk konusunda hassas geçinen Batılı Ülkelerin, başka uluslar söz konusu olunca samimiyetsizlikleri, çifte standartları ve alçaklıkları ortaya çıkıverir. Terörizmin vahşi eylemleri bizde çocukları babasız, anaları-babaları evlatsız bırakırken kör ve sağır  olurlar. Türkiye’de öldürülen masumlar size göre insan değil miydi, ey haçlı kafalı vicdansız!!!
Zaten yıllarca teröristlere kucak açtınız, masum insanların katillerini koruyup kolladınız, Türkiye aleyhine televizyon yayınları yapmalarına müsade ettiniz, bazılarınız silah ve mühimmat, bazılarınız mayın ve teçhizat verdiniz. Kiminiz askeri eğitim yaptırıp, kiminiz terörün ka- ra para trafiğine göz yumdunuz, şimdi mutlumusun ey haçlı kafalı vicdansız!!!
Brüksel saldırısından sonra ABD’nin başkenti Washington’da Beyaz Saray’ın bayrağı yarıya indirildi ve üç günlük yas ilan edildi. Fransa’nın başkenti Paris’te, Eyfel Kulesi,  Almanya’nın başkenti Berlin’de, Brandenburg Kapısı, İtalya’nın başkenti Roma’da, Trevi Çeşmesi, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da, Kraliyet Sarayı, Fransa’nın Lyon kentinde Adliye Sarayı ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai’nin sembollerinden Burj Khalifa binaları Belçika bayrağını oluşturan sarı - kırmızı - siyah renklerde ışıklandırıldı. Ama Türkiye’de teröristlerin katlettiği masum sivillerin, bebeklerin, çocukların henüz kanı kurumadan Bruksel’de Avrupa Konseyi binasının arka- sına PKK çadırı kurdurdun, ey haçlı kafalı vicdansız!!!
Bombalar Ankara veya İstanbul’da patlayınca susar, Paris’te veya Brüksel'de patlayınca ayağa kalkarsınız. Şim-di biz de sizin gibi terörü, ölenlerin dinine veya kimliğine göre mi lanetleyeceğiz, ey haçlı kafalı vicdansız!!!
İngiltere’de yayınlanan “The Independent” gazetesi, duyarlılık göstererk Bruksel'de yaşanan terör hâdisesinin ardından Belçika bayrağı asarak terörü lânetleyen İngiliz hükümetine, “Ankara'ya karşı aynı hassasiyeti neden göstermedin?” diye sorararak bizim bildiğimiz ama onların duymak istemediği ikiyüzlülüklerini vurgulamak suretiyle hislerimize tercüman olmuş. Kutluyorum, bu sorun ancak böyle ortak ve samimi yaklaşımla çözülür. Aksi halde kendi teröristini iyi, ötekini kötü ilan ederek bir yere varamazsın ey haçlı kafalı vicdansız!!!
Hani nerede kaldı insanlığın ortak değerleri!!! Eğer acımızı, yasımızı paylaşamıyor, üstüne teröristlere şehrin merkezinde çadır açıyorsanız, sözde dost- luğunuzun ne anlamı kalıyor ki??? Çifte standartlarınız o kadar göze batıyor ki, sosyal paylaşım sitelerinde sizden olmayan bir çok insan “oh olsun” deme noktasına geldi. Batının tavrı böyle olunca onların başına gelen bombalı saldırılara şimdi “onlar da anlasınlar” bakalım diyenler haksız mı, ey haçlı kafalı vicdansız!!!        
Unutma, “PKK, DHKP-C gibi terörist örgütleri  IŞİD’ten farklı tutup müsamaha göstermek çifte standarttır, iki yüzlülüktür, samimiyetsizliktir, kalleşeliktir, alçaklıktır, onursuzluktur, vicdansızlıktır...
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... Ey haçlı kafalı vicdansız!!!