Hani şu kötü enerjisiyle bizleri yiyip bitirenler var ya bir de pozitif enerjili biriysen etrafında döner dolaşır kendi fikirlerini anlatırda anlatır. Yetmez telefonda şöyle yap böyle yap demekten kendini alıkoyamaz. Anlattıklarına seni inandırmaya, kafanın içine kendi yarattığı saçmalıkları sokmaya çalışır. Saçma sapan konularla boğuşmanı sağlayıp, kendi hayatını bencilce yaşamaya devam eder. Böyle enerji emiciler ve toksik insanlara izin vermeyeceksin. Hepimizin hayatında bir sürü sorunlarımız var. Ancak sadece kendi sorunu olduğunu ve dünyanın merkezinde kendisinin olduğunu düşünen insanları anlamak zorunda da değiliz.

Seni devamlı yargılayan, kendine öz eleştiri yapmayan, davranışları ile seni değersizleştirmeye çalışan biriyle asla olmayacaksın. Kafanın tutmadığı kişilerden ve değerinin farkında olmayanlardan uzak duracaksın. Seni kınayan, taktir etmeyen, başarını alkışlamayanı sende aynı davranışta bulunacaksın. Ağzına yakışmayan emanet gibi duran cümleleri kuranların, kendilerinin bir halt olmadığını yüzüne vuracaksın ki altında ezilip kaldıklarını görebileceksin. Mutluluğunu kıskananları, ilişkileri bir yük haline getirenleri atacaksın. İlişkinin mutluluk getirmesi gerektiğini yazacaksın kafana, olmuyorsa zorlamayacaksın kendini. Hiç kimse için enerjini bol keseden harcamayacaksın, asla beynini yormayacaksın.

Haset, kıskançlık, hırs, para için ve açlığın her çeşidini yaptığını gördüğünüzden uzak olacaksın. Ayak üstü kırk yalan söyleyen hatta kendi yalanına kendisi bile inanan kim varsa, yaşantınızın hiç bir noktasında asla olmaması gerektiğini bileceksin. Ahlaka mugayir davranış ve tutumlarda bulunan amma sosyal medyada klavye kral ve kraliçesi zannedenlerin, mangalda kül bırakmayan ahkamlarının size sökmeyeceğini çok güzel anlatacaksın. Sadece kendilerinin akıllı olduğunu düşündükleri için, senin aklınla oyun olamayacağını bilecekler beyinlerine yazacaklar.

Kendine verdiğin değer kendine duyduğun saygıdır. Sonrada insana duyulan saygı tabi ki. Sana saygı duymayanları eleyeceksin atacaksın hayatından. Seni kim ne çok seviyorsa sende ona aynı değeri vermelisin. Sana zaman ayırmıyorsa sende aynı değerde davranacaksın. Enerjinin tutmadığı, yüzü asık insanlardan kaçacaksın. Kazancında gözü olandan, dedikodu ortamına çeken insanlardan uzak duracaksın ve kendinde yapmayacaksın. Kötü enerjili insanların ruhunu bedenini kirletmelerine izin vermeyeceksin.

Güzel enerjili insanları çek yaşamına, ve nice güzellikler girsin hayatına. Sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, güç, başarı, para sizinle olsun. Unutma hiç kimse seni, senin kadar düşünmeyecek ve sevmeyecek.

Söylemedi demeyin...