14 Şubat sevgililer günü kutlu olsun. Aslında özel günler belirlememeli her gün anlamlı olmalı ama tabii sektör oluştuğu için bu konularda tüketime teşvik oluyor. Belki de hayat koşturmacasında biraz durup sevdiklerimizle anı yaşamak gerek. 

Hayat çok hızlı akıp giderken farkındalığımızı beslemeliyiz. Küçük şeylerden mutlu olabiliriz, bu anların toplamı da mutluluk zaten. 

Bakış açımıza göre algılıyoruz yaşamımızdaki  tüm olup biteni, nasıl bağışıklık sistemimizi yüksek tutmaya çalışıyor isek pozitif enerjimize de sahip çıkmalı, yüksek tutmalıyız . 

Her şey moral ile başlıyor ve bitiyor, hastalıklar bile. Biliyorsunuz bir bardak suyun yanında sürekli negatif konuşmalar yapılmış, su zehir gibi olmuş , diğer yanda sevgi sözcükleri söylenmiş sürekli, su kristalleri şahaser bir yapıya dönmüş. 

Sevgi mucizedir yeter ki hem kendimize hem karşımızdakilere güvenelim, bir annenin çocuğuna duyduğu koşulsuz sevgidir gerçek olan, işte bu kalitede sevgiler yaşamamız dileği ile mutlu günler dilerim dostlar.