Önce gazetede başlığı gördüm.

Anne öz oğluna. baba öz kızına defalarca tecavüz etti.

Ben mi yanlış okudum acaba? Tekrar okudum doğruydu.

Sonra haberi okudum. 

Anne öz oğluna, baba öz kızına tevacüz etti!

Kastamonu'nun Tosta ilçesinde baba H.K. ile anne M.K. kendi çocukları U.K. (12) U.K. (10)’ya cinsel istismarda bulundukları ortaya çıktı. 

ÇOCUKLAR ÖĞRETMENİNE ANLATTILAR

Çocuklar evde yaşadıkları cinsel istismarın artmasının ardından yaşadıklarını okulda öğretmenlerine anlattılar. Öğretmenlerin olayı hemen savcılığa intikal ettirmeleri sonucu baba H.K. ile anne M.K. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kötü muamele’ suçlarından dava açıldı.

Şuan benim normal olarak elime kalemi alıp nefes almadan konuya dair fikirlerimi yazmam gerekiyor fakat durumun vehametini tarif edecek kelimeleri seçmekte zorlanıyorum. En kötüsüde artık sıkça duyduğumuz bu haberler karşısında elimiz kolumuz bağlı oturup duruyor  olmamız. 

Söz konusu körpecik bedenler olunca benim merhamet duygularım ortadan kalkıyor sanırım. Bu tür sapkın insanların cezası benim sözümle kesilseydi, hiç düşünmeden ASIN! derdim ve o gecede mışıl mışıl uyurdum. Ne bir  kaygı, ne vicdan azabı. Hiç.

Bir çok yazımda sorduğum soruyu yinelemek istiyorum. 

Tüm bunlar neden oluyor sizce? Veyahut şöyle bir soru sorayım. İslamiyeti ne kadar tanıyoruz?

İşimize gelmeyen şeyler var ya aslında her şeyin bir hikmeti vardır. Allah bize bunları yapmayın dediyse vardır bir hikmeti deyip yapmamalıyız aslında. 

Sadece bu konu için demiyorum. Her konuda vardır bir hikmet. 

Zamanında Lut kavminin başına gelenleri biliyor musunuz?

Lut aleyhisselam'ın kavmiyle mücadelesi Ankebut suresinin 28-35. ayetleri arasında anlatılır. 

Lut kavmi cinsi bir sapıklık olan, şimdilerde eşcinsellik ve homoseksüellik diye tabirler kullanarak insanların gözünde hafifletmeye çalıştıkları erkek erkeğe ilişki gibi ağır bir cürüm işliyorlardı. 

Kur'an-ı Kerim bu cürmü "Daha önce dünyada kimsenin yapmadığı iğrençlik" olarak tasvir eder. Hz.Lut, kavminden yaptıkları bu iğrenç işi terk etmelerini isteyince onlar da, "Eğer senin dediğin doğru ise, biz yanlış yolda isek, haydi başımıza bela gelsin" diye karşılık verdiler. Bunun üzerine de Hz. Lut Allah'a dua etti ve Lut kavmine bela geldi. Belayı getiren melekler önce Hz. İbrahim'e uğradılar. Hz. İbrahim meleklere mani olmak istediyse de melekler artık hükmün verilmiş olduğunu, Lut kavminden sadece Hz.Lut ve ailesinin (karısı hariç) kurtulacağını ifade ederler. 

Sodom ve Gomore olarak tarihin kaydettiği Lut kavmi, iman etmeyen Hz. Lut'un hanımı ile beraber helak olur.

Şu ayetlerle yazımı bitiriyorum.

Lut, kavmine dedi ki; "Alemlerde, sizden önce hiç kimsenin yapmadığı "fahşayı" (hayasızlığı) mı yapıyorsunuz? Gerçekten siz, kadınları bırakıp, şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, "müsrif" (haddi aşan) bir kavimsiniz." 

Lut Kavmi'nin cevabı;

"Bunları, yurdunuzdan sürüp çıkarın, muhakkak bunlar, çokça temizlenen insanlardır," demekten başkası olmadı.

Bunun üzerine biz, karısı dışında, (Lut'u) ve ailesini kurtardık; (karısı) ise, helake uğrayanlardan oldu. Ve onların üzerine, bir azap sağanağı yağdırdık. Bak! Mücrimlerin (suçluların akibeti nasılmış?

(ARAF(7)/80-44) 

Bunu söylemek istemezdim ama maalesef gün, Lut kavminin günüdür. Şehvet ve cinselliğin her türlüsünün yapıldığı, günümüzde uçkurunu tatmin edemeyenler bir maceraya atılarak ensest ilişkilere yönelmeye başladı. 

Biz ise devletiyle- milletiyle sadece seyrediyoruz. "Hayırdır kardeşim bu ne rezalet bile diyemiyoruz. Çağdaş bir millet olduk ya, zaten şu çağdaşlık meselesinide hiç anlayamadım. Nerede iğrenç bir olay varsa çağdaşlık oraya yakıştırılıyor. 

Neyse sormaya da kalksak "Hayat benim hayatım, kim ne karışır" deniyor. 

İşte böyle bir ortamda yaşıyoruz tabii buna yaşamak denirse. Günümüz insanını daha kötü günler bekliyor, zira gidişatımız hiç hayra alamet değil.

Beynin uçkura bağlandığı günümüzde daha da beterini göreceğiz bu gidişle. Kendimizi, ailemizi bu çirkef bataklığının içinden mümkün oldukça uzak tutalım.