Önce Vatan Gazetesi'nin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

YUSUF AKSAÇ’IN BAŞARI ÖYKÜSÜ

Malatya’nın en önemli Hotel’i olan ve Türkiye’nin bir çok yerinde açılmaya devam eden Aksaç Hotellerinin sahibi Sevgili Abim Yusuf Aksaç’ın inanılmaz bir başarı öyküsü var. Onu saatlerce dinleyin asla sıkılmıyorsunuz. Ama size şunu söyleyebilirim bu başarı öyküsü ve hayatının yer alacağı bir kitap ile bomba gibi geliyor. Belli mi olur beklide onu film haline dönüştürürüz. Öylesine babacan ve yufka yürekli bir insanki aynen evlatlarınıda kendisi gibi kibir’den uzak mütevazi, saygı sevgi dolu bir aile yapısı içerisinde yetiştirmiş. Allah gönlüne göre vermiş her şeyi, işte o yüzden hep denir ya ‘’Allah herkesin kalbine göre ekmek verir’’ diye Sevgili abim Yusuf Aksaç’ta aynen öyle. Onu tanımaktan ve onun bir kardeşi evladı gibi olmaktan inanın ki çok gurur ve onur duydum. Hayatında başarının devamını diliyorum. Bu arada Film-San Vakfı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Değerli Oyuncu abim Levent Aykul’ada sonsuz teşekkür ediyorum bizleri bir araya getirerek güzel dostluklara vesile olduğu için.  

YAPIMCI ELİF DAĞDEVİREN TÜRSAK'IN BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA 

 1991 yılında sinema, televizyon, güzel sanatlar, basın, iş ve politika dünyasında tanınmış 215 üyenin katılımıyla kurulan ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK)'nın 11. Kurucular Kurulu Toplantısı'nda Yapımcı Elif Dağdeviren oy birliği ile vakıf başkanlığına seçildi. TÜRSAK'ın 11. Kurucular Kurulu Toplantısı'nda oybirliği ile alınan karara göre; vakfın dokuz kişiden oluşan yönetim kurulunda Elif Dağdeviren'in yanı sıra başkan yardımcısı olarak yapımcı Cemal Okan, oyuncular Asuman Dabak ve Demir Karahan, yapımcı Bulut Reyhanoğlu, avukat ve yapımcı Burhan Gün, yapımcı ve dijital dönüşüm danışmanı Uğur Şeker, kültür sanat yöneticisi Perihan Yücel ile akademisyen Prof. Dr. Nilay Ulusoy bulunuyor. 

ERKAN GÜLERYÜZ’DEN MUHTEŞEM BİR BELGESEL ‘’SEZEN SOKAKTA’’…

Sevgili sanatçı dostum Erkan Güleryüz'ün hikayesini yazdığı '' Sezen Sokakta'' belgeseli Uluslararası festivallerde en çok ilgi gören belgesel film olmaya devam ediyor. Belgesel Sümela Manastırı'ndan Kapadokya'ya, Beyoğlu İstiklal Caddesinden Eskişehir'e Türkiye'nin birçok değişik mekanlarında çekimleri yapılarak tamamlanmış. Belgesel'de toplam 10 tane Sezen Aksu klasiği şarkısı bulunuyor ve Sezen Aksu ise belgeselin sonunda Erkan Güleryüz ve müzisyen ekibiyle eğlenerek şarkıyı yorumluyor. Geçtiğimiz aylarda ''The Lift Off Sessions Film Festivali'nde '' En iyi belgesel'' ödülünü alıp ardından 9.Malatya Uluslararası Film Festivalinde özel gösteriml e seyirciyle buluştu. Bu haftada Kayseri Film festivalinde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Bu projede emeği geçen herkesi kutluyorum ve başarılar diliyorum. Sevgili Erkan’cığım çok başarılı bir işe imza atmışsın. Tebrikler. Ve Sezen Aksu’ya sesleniyorum ‘’İyiki varsınız, Sizi çok Seviyoruz Sezen Hanım’’…. 

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...