Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Elit Medya Group tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen ‘Yılın Marka Güzellik Ödülleri’, önceki akşam Sheraton İstanbul City Center'de sahiplerini buldu. Ev sahipliğini Kader İkizler ve Mustafa Calban’ın yaptığı ‘Kadına Şiddete Hayır’ temalı geceye yaklaşık 250 davetli katıldı. Ödül töreninde beyaz kostümüyle sahne alan ve eski sevgilisi Cem Belevi ile barıştığı iddia edilen İrem Derici ‘Gelin olmuş gidiyorum’ sözleriyle yine gündeme damgasını vurdu.

Sahne öncesi kısa bir röportaj veren İrem Derici “Marka desen, endam desen, güzellik desen hepsi var, full paket. Şaka bir yana çok özel bir akşam. Burada bulunmamın en önemli sebebi ‘Kadına Şiddete Hayır’ mesajıyla yapılan bir organizasyon olması. Kesinlikle gelmem gerektiğini düşünerek masumiyetin sembolü olarak beyazlarımı giydim. Biliyorsunuz çok masumumdur” diyerek espri yaptı.

Derici, yeni projelerle yoğun olduğunu vurgulayarak “Yarın Mustafa Ceceli’ye gideceğim, yeni bir şarkıya başlayacağız. Genco Arı da bir şarkımın aranjesini yapıyor, yine söz müzik Genco Ecer’in olacak. Bir projemiz Mart’ta çıkacak, bir de yaza doğru. Zaten konserler çok güzel. Sinan Akçıl’ın albümü çıkıyor ve hastalık dönemimde sürekli dinleyip ağladığım bir şarkısını seslendirmeme izin verdi” şeklinde konuştu.

Kendisine Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl ile ilgili soru sorulan şarkıcı “Benim magazini geçtik, bir de Sinan’ınkine geleceğiz. İnşallah mutlu olurlar, toparlarlar. Benim çok sevdiğim bir çift” yorumunu yaptı.

Son dönemde İzzet Yıldızhan’ın fitilini ateşlediği polemikle ilgili de konuşan Derici “Artık öğh yani, ben daha bu mevzu patlamadan açın arşivleri 30 Aralık günü ‘İsteyen istediğini giysin’ demişim. Ben istediğim fiziğe büründüğümde. ” dedi.

İREM DERİCİ’DEN ŞOK SÖZLER: GELİN OLMUŞ GİDİYORUM

"Çok fena aldatıldım" diyerek gündeme bomba gibi düşen İrem Derici’nin meslektaşı Cem Belevi ile ilişkisine ikinci bir şans verme kararı aldığı iddia edilmişti. Basın mensupları “Cem Belevi ayrı kaldığınız 96 güne 96 gül gönderme olayını hem onayladı hem de onaylamadı, topu size attı’ diye hatırlatmada bulununca Derici ‘Ben topu geri atayım, öyle yıllar geçsin. 10 yıldır hiç yapmadığım bir şey yapacağım. Bu konuyla ilgili konuşmayacağım. Evet, ilk defa oluyor. Alıştınız tabii benim ağız ishal. Konuşmayacağım, bugün sahnede beyaz melek gibi süzüleceğim” sözleriyle suskun kalmayı tercih etti.

Şarkıcı, Sezen Aksu’nun şarkı sözlerinden doğan tartışmayla ilgiliyse “Sinir harbi içerisindeyim, 5 yıl önceki bir şarkının temcit pilavı gibi önümüze gelmesi… Sezen Aksu bu memleketin en büyük değerlerinden biridir, bu tartışmaya kapalıdır. Lütfen daha önemli, insan hayatını sıkıntıya sokan konulara dönelim. Çünkü hiç gereği yok. Acilen kapanması gereken bir konu. Biz bu memlekette rahat müzik yapıyorsak, o en üst seviyede popun hakiki kraliçesidir. Konuşurken tırnaklarımı kendime saplamak istiyorum” cümleleriyle isyan etti.

Basına röportaj verirken Cem Belevi konusunda ketum davranan Derici, sahneye çıkarken ‘Gelin olmuş geliyorum’ diye yorum yapınca sunucular Özlem Yıldız ve Murat Parasayar’ın konunun üzerine gitmesi sonrasında ‘Ay yok ayol, ne gerek var’ diyerek geri adım attı.

YARGI’NIN SEVİLEN OYUNCUSU ONUR DURMAZ’DAN

DUYGULANDIRAN KONUŞMA!

Yargı dizisindeki ‘Engin’ rolüyle ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’ ödülünü alan Onur Durmaz: “Çok onore oldum. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim, bugünlere gelmem kolay olmadı. İnanılmaz çalıştığım, tabiri caizse aç kaldığım dönemler oldu. En iyisi ortaya çıkana kadar elimden geleni yaptım, çalışmaya devam ediyorum. Henüz bir yere geldim demem. ‘Öldünüz mü, katilin kim?’ sorularına alıştım. Spoiler vermiyorum kimseye. Kulüp ve Yargı’da muhteşem isimlerle çalışma şansı yakaladım. Sette hemen her gün yeni bir şey öğrendim, çok güzel kazanımlarım oldu.” dedi.

Durmaz “Bir gün umarım kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin, insana hatta canlıya şiddetin olmadığı, hak görülmediği, meşrulaşmadığı bir güne ve ülkeye uyanırız” cümleleriyle herkesi duygulandırdı.

50 KADINA İSTİHDAM SÖZÜ

Geceye katılan iş kadınlarından Nazlı Certer ise örnek bir davranışta bulunarak 2023’ün sonuna kadar şiddet mağduru 50 kadını istihdam edeceğini açıkladı.

Ödül alanlar ....

En iyi çıkış yapan oyuncu Onur Durmaz

Yılın şairi Ahmet Selçuk İlkan

Yaşam boyu meslek onur ödülü Fırat Aydınus

En iyi düet İrem Derici - Genco Ecer - Konu o olunca

Yaşam boyu Onur Ödülü Gülden Karaböcek

“Ödüllerimi hak ettim”

Yılın markası oldu

Moda dünyasında adını birbirinden şık ve farklı gelinlik modelleri tasarlayarak duyuran modacı Pınar Bent, 2022 yılına ödüllerle başladı. Başarılı bir iş insanı olarak dikkat çeken Pınar Bent “Yılın Marka Güzellik Ödülleri” töreninde de “Yılın En Çok Tercih Edilen Gelinlik Markası” ödülünü alarak adından söz ettirdi. Yeni evlenecek hanımların gelinlik seçimlerinde odak noktası olan Pınar Bent aldığı her ödülü alın teri ve göz nuru ile hak ettiğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Dubai’de düzenlenen Dubai Fashion Week (Dubai Moda Haftasına) özel olarak davet edilerek Türkiye’yi bu önemli organizasyonda tek başına temsil eden ünlü modacı Dubai’de kraliyet aile üyelerinin de izlediği bir defile de yapmış ve büyük ilgi görmüştü. Yurt dışından da gelinlik siparişleri aldığını belirten Pınar Bent “Kendimi gelinlerin yerine koyarak üretim yapıyorum. Kendim beğenmediğim bir gelinliği hiç kimseye de giydirmem. Laf olsun diye tasarım yapmıyorum” dedi.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın Ama Sevgisiz Kalmayın.