Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;  

TÜRK ANNELER DERNEĞİ KÜÇÜKÇEKMECE ŞUBESİNDEN ANLAMLI KAHVALTI

Gelirini Sel felaketinden etkilenen Sinop'ta 4 okul , Mardin'de yardıma ihtiyacı olan 5 okulun yapımında kullanılmak üzere çalışmalar yapan ve gece gündüz çalışan Türk Anneler Derneği Küçükçekmece Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Figen Gürlek başta olmak üzere Sayın Gülriz Erdilli, Sayın Filiz Şahin, Sayın Funda Baykan, Sayın Deniz Gülerçin ve  tüm Yönetim Kurulu Üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Hep yanlarında olduğumuda buradan belirtmek istiyorum.  Geçtiğimiz günlerde Flora By Develi Florya'da  eğitim faliyetlerine destek amaçlı düzenlediği kahvaltıya katıldım. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün torunu Betül Adatepe, Film-San Vakfı Müdürü & Önce Vatan Gazetesi & Milliyet Blog Yazarı Kıvanç Terzioğlu, Film-San Vakfı Şeref Üyesi & Ispartakule Rotary Kulubü Saymanı Arzu Kocatepe, TDP Kadın Kolları İstanbul Kadın Kolları Kurucu Başkanı Kader Yeğit, Digital Pazarlama Uzmanı Safa Mesut Şener,Türk Anneler Deneği Eminönü Şubesi Başkanı Sayın Nermin Türker,İyi Parti Kadın Kollarından Ümran hn, Florya Anneleri Sayın Işıl Kaleli Şahin, Chp Küçükçekmece İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Şener İnce  gibi  konukların arasında olması ayrı bir önem taşıyordu.Sevgili Hakan Ceyhan'ın önderliğinde  Empati Gurubunun Gösterisi ile Engelin yalnızca zihinde olabileceğini bir kez daha farketmiş olduk.Tüm destek verenlere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. 

GENÇ OYUNCU MİRAÇ SÖZERE DİKKAT...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Hamza karakterini canlandıran Yetenekli çocuk oyuncu Miraç Sözer harika performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. 6 yaşından beri 6 dizide rol alan Miraç Sözer bir çok reklam filminde de oynadı. Cannes film festivalinde de yarışan çocuk oyuncu aynı zamanda Robotik kodlama ve yazılım alanında da başarılara imza atıyor. 17. ODTÜ Uluslararası Robot yarışmasında en küçük yarışmacı olarak da adını yazdıran Miraç sözer bu alanda da haberlere konu oldu. Yer aldığı diziler Vatanım Sensin,  Kurşun,  Tutunamayanlar, Kırmızı oda,  Hekimoğlu ve Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı..Yetenekli oyuncunun Barbaroslar dizisine katılmadan önce de Exxen kanalında yayınlanan Bkm  Sesli Güldüm’de etkileyici performans sergilediği konuşuluyor. Miraç sözer başarısının sırrı sorulduğunda, işini severek yapması ve oynadığı dizilerdeki muhteşem oyunculardan etkilenmesi olarak cevaplıyor.

DJ EMİRHAN ÇUVALDIZ VE DJ AYKUT GÜZELDEN İŞBİRLİĞİ 

Genç ünlü  Dj Emirhan Çuvaldız, uzun süre sonra tekrardan Dj Aykut Güzel ile yeni bir parçanın yakında yayınlanacağını duyurdu, müzik sektörüne genç yaşta atılan ve kısa sürede bir çok başarı ve ödül kazanan ve kendi düzenlediği muhteşem event ve partylerle tanıdığımız Emirhan çuvaldız, bu haberle dinleyicilerini ve sevenlerini mutlu etti, bu iki ünlü ismin yapacağı parçanın büyük bir merakla beklenmeside,elektronik müzik dünyası gündemine de oturdu...

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın..