GAZİANTEP

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısında ortaya konan futbol gol için yeterli olmadı ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci bölümüne hızlı başlayan Galatasaray, 62. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Mücadelede başka gol olmadı ve Galatasaray sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 65'e çıkartan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki 7 puanlık farkı korudu.

Terim tribünden izledi


PFDK'nın 9 maç ceza verdiği teknik direktör Fatih Terim maçı, tribünden takip etti.

Galatasaraylı taraftarlar kendilerine ayrılan kale arkası tribünündeki yerini aldı. Karşılaşmayı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de izledi.

Davala: Altın değerinde 3 puan aldık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yerine takımın başında sahaya çıkan teknik sorumlu Ümit Davala, "Geçen haftadan itibaren herkesin bizi şampiyon ilan etmesi takımı olumsuz etkiledi. İkinci yarı daha çok pozisyona girdik. Sonuçta da golü bulduk. Altın değerinde 3 puan aldık'' dedi.

Kadıköy'e 4 puan farkla gitmeyi hedeflediklerini belirten Davala, ''Sivasspor maçına 7 puan farkla çıkacağız. Bu da şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'ın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir. Sivasspor maçında seyircimizin önünde şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz" diye konuştu.

Gaziantepspor cephesi


Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise "Gaziantepspor belki de bu sezonun en iyi maçlarından birini oynadı" dedi.