SİVAS 


Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, ''Tek amacımız 3 puan kazanmak ama zor bir maç olacak'' dedi.

Çalımbay, antrenman öncesi kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın son haftalardaki performansını değerlendirdi. Sakatlıklar nedeniyle kadro açısından sıkıntılı günler yaşadıklarını ifade eden Çalımbay, ''Bazı arkadaşlarımızdan istediğimiz verimi alamıyoruz. O yüzden de istediğimiz şeyler olmuyor. Kaybettiğimiz puanları kaybetmeseydik çok daha iyi bir yerde olacaktık'' diye konuştu.

Sezon başında gerek maddi gerekse diğer nedenlerden dolayı istedikleri transferleri yapamadıklarını ifade eden Çalımbay, devre arasında bazı futbolcularla yollarını ayıracaklarını ve en az 4-5 transfer yapacaklarını bildirdi.

Rıza Çalımbay, Kayserispor'un mücadeleci ve iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, ''Herkesin kapasitesinin üstüne çıkması gerekiyor. Yoksa bizim için çok zor ve sıkıntılı bir maç olur. Günlerimizi çok iyi bir şekilde değerlendirip maça çıkacağız'' diye konuştu.

Basın toplantısının ardından Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idmanda, sakatlıkları bulunan Ziya Erdal ve Kamil Grosicki takımdan ayrı çalıştı. Sivasspor, 25 Kasım Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.