İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, sarı-lacivertli kulüple yolları ayrılan futbol takımının eski kaptanı Alex de Souza meselesini tartışmanın yersiz olduğunu ifade ederek, ''Alex olayı, karşılıklı bir anlaşmanın feshedilmesidir. Hocada mı hata, sporcuda mı hata, bunu tartışmak da yersiz'' dedi.


Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen kulübün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın başında söz alan başkan Günay, Alex ile yolların ayrılmasıyla ilgili üyelere değerlendirme yaptı.

Alex'in ayrılış olayına duygusal bakıldığında, bu durumun kendilerini üzdüğünü kaydeden Yüksel Günay, ''Üzmekle kalsın. Kendisine orada da teşekkür ettim. Sonradan bize haber yollamış, o da yolcu ettiğimizden dolayı çok mutlu olmuş. Yüksek Divan Kurulu'nda söyleyeceğim şey bu kadar. Sizlerden de ricam, bu çerçeve içerisinde kalınmasıdır'' diye konuştu.

''Alex'in yolu açık olsun. Fenerbahçemizin de yolu açık olsun''

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, futbol takımından ayrılan eski kaptan Alex'e yeni kulübünde başarılar dileyerek, ''Alex'in yolu açık olsun. Fenerbahçemizin de yolu açık olsun'' dedi.