MİRAY DANER’DEN BORAN KUZUM’A MAKAS DARBESİ 

BluTV’nin yeni projesi ‘Saygı- Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin genç oyuncuları Boran Kuzum ve Miray Daner çekimlere birlikte hazırlanıyor. Çekimler öncesi son hazırlıklar için bir araya gelen ikili arasında eğlenceli anlar yaşandı. Miray Daner bir kez daha birlikte rol alacağı Boran Kuzum’un saçlarını kesti. BluTV’nin hikayesiyle çok konuşulacak yeni dizisi ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin sete çıkmasına günler kala, oyuncular da karakterleri için hazırlıklarını tamamladı. Daha önce ‘Vatanım Sensin’ dizisinde kamera karşısına geçen ve büyük kitlelerin beğenisini toplayan Boran Kuzum ve Miray Daner yeniden birlikte rol almak için gün sayıyorlar. Dizinin saç ve kostüm provaları için bir araya gelen ikili eğlenceli anlar yaşadı. Hazırlıklar sırasında Daner eline makası alıp Kuzum’un saçlarını kesti. ‘Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesi’nin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı’nın oturduğu BluTV’nin İnter Medya yapımcılığında gerçekleştireceği yeni dizisinin başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner yer alıyor.

ALMULA MERTER CHURM’DAN DİGİTAL STAND-UP   

Çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapan Almula Merter Churm, çok yakında stand-up gösterisiyle dijital ortamda sevenlerinin karşısına çıkacak. Sanatçının yeni kitabı da önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak. Ailesiyle İngiltere’de yaşayan Almula Merter Churm, uçuş yasaklarının kalkmasıyla birlikte soluğu hasretini çektiği memleketi Türkiye’de aldı. Kızı ve oğluyla beraber Bodrum’a gelen usta sanatçı, şimdilerde bir yandan çocuklarıyla tatil yapıyor bir yandan da yeni projeleri üzerinde çalışıyor. Kitapları İngilizceye de çevrilen Almula Merter Churm, üzerinde çalıştığı yeni kitabını tamamlamak üzere. Eserin son rötuşlarını Bodrum tatilinde yapan Churm, bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü stand-up şovunda da sona yaklaştı. Sanatçı, Covid-19 salgını nedeniyle tiyatro salonlarının kapılarını kapatması üzerine şovunu çevrimiçi olarak sahneleme kararı aldı. Almula Merter Churm, geniş bir ekiple hazırladığı stand-up gösterisini çok yakında dijital ortamda seyirciyle buluşturacak. Churm’ün yeni kitabı da önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak.

NTC MEDYA’DAN YEPYENİ BİR DİZİ GELİYOR 

Atv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi “Maria ile Mustafa”nın cast çalışmaları tamamlandı. Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, “Maria ile Mustafa”nın cast çalışmaları tamamlandı. Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in başrollerini paylaştığı projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor. Çekimleri Kapadokya Ürgüp’te başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğuna usta yönetmen Faruk Teber oturuyor. Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak. Yabancı bir kızla Türk bir gencin yoğun ve heyecanlı aşkına konu olan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

SERKAN AYDIN’DAN SÜPRİZ PROJE

Geçtiğimiz sezon Serkan Aydın nı “Ya İstiklal Ya Ölüm” adlı dizinin kadrosunda izlemiştik. Kadrosunda başarılı oyuncuların yer aldığı ve son dönemde oldukça beğeni kazanan TRT 1 de “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinin kadrosuna başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Serkan Aydın’ da dahil olmuştu. Son dönemin başarılı tiyatrocularından ve oyuncularından biri olan Serkan Aydın “Ya İstiklal Ya Ölüm” adlı dizede Topkapı’lı Mehmet’in can arkadaşı ve yoldaşı olan Hamdi karakteri ile ekranalara gelmişti, gösterdiği performansla izleyiciden tam not almayı başardı. Başarılı oyuncu “TRT’nin bu yıl ki en iddialı dizilerinden birinin kadrosunda olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum” dedi.  Önümüzde ki sezon sürpriz bir sinema ve dizi  projesin de başlayacağını belirten Serkan Aydın, korona sürecinin bitmesini bekliyoruz diyerek, projeden şuan bahsedemeyeceğini ve heyecanlı olduğunu belirtti.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…