GENÇ YAKIŞIKLI OYUNCU İBRAHİM MURATOĞLU İLE YAPIMCISI MURAT ACUN BULUŞTULAR…

Önümüzdeki zaman içerisinde başlayacak olan Türk Alman ortak yapımı dizinin çalışmalarını yapmak amacıyla Türkiye’ye İstanbul’a gelen Yapımcı Murat Acun ile geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncu İbrahim Muratoğlu buluşup, Kanyon Cinemaximum’da yapılan Hareket Sekiz Filminin Galasına katıldılar. Yeni başlayacak olan projeleri için durmaksızın çalışan ikili yakında ‘’dev bir projeye imza atmaya hazırlanıyoruz bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Sonuçta sadece Türkiye değil Almanya’yada hitap edeceğiz’’ dediler.   

ALO TİYATRO, MERHUM USTA OYUNCU FERDİ MERTER ANISINA OYUN ÇIKARIYORLAR...

Alo tiyatro Bu yıl muhteşem bir rejiye imza atıyor tiyatronun kurucusu Deniz könülşök bu oyunu geçen yıl kaybettiğimiz Duayen sanatçı hocası Ferdi merter'in anısına çıkartıyor. Oyun; Ressam bir kadının makinist sevgilisinin en yakın dostu tarafından tacize uğraması sonucu yaşadığı travmaları anlatıyor. Bu oyunu anlatan Deniz KÖNÜLŞÖK daha önce kimsenin yapmadığı bir rejiyle sahneleyeceğini ve hocası Merhum Usta Oyuncu Ferdi Merter için  ''şanına değer bir oyun olmalı, umarım güzel bir sezon bizi bekler'' dileklerini dile getirdi. Başrollerini Selinay Şahin, Amed Taş, Deniz Könülşök paylaşıyor. Merakla bekliyoruz bakalım. Hadi hayırlısı....

GÜLBEN ERGEN MUHTEŞEMDİ...

Gülben Ergen, önceki akşam İstanbul Esma Sultan Yalısında özel bir gecede hem yeni hem eski şarkılarını seslendirdi. Göz alıcı enerjisiyle izleyenlere eğlenceli saatler yaşatan Gülben Ergen, Raisaa Venessa imzalı kıyafeti ile de göz doldururken ışık saçtı. Gülben Ergen neşeli ve enerjik tavırlarıyla da kendisini izleyenlerden bol bol alkış aldı. Sahnesiyle olduğu kadar güzelliği ile de kendinden söz ettiren Gülben Ergen sahne de olmaktan ve şarkı söylemekten çok keyif aldığını söyledi.

5. ANKARA ULUSLARARASI KOMEDİ FESTİVAL İNİN AÇILIŞI CEM YILMAZ’DAN!  

Türkiye’nin ilk komedi festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 5’ncisi düzenlenecek olan “Ankara Uluslararası Komedi Festivali”nin hazırlıkları başladı. 1-17 Kasım 2019 tarihleri arasında ve 10 ayrı mekanda komediseverlerle buluşacak olan festival, zengin içeriklerle ve sürprizlerle geliyor. İçeriğinde gösteriler, tiyatrolar, stand-up’lar, atölyeler, konserler, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinlikler bulunduran “5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali”, başkent seyircisine keyifli bir kasım ayı vaat ediyor. Açılışını, Cem Yılmaz’ın “Diamond Elit Platinum Plus” isimli gösterisiyle gerçekleştirecek ve çok alternatifli bir programa sahip olan festival boyunca, yerli ve yabancı ünlü güldürü sanatçıları çeşitli mekânlarda Ankara seyircisiyle buluşacak. Sanat Yönetmenliği’ni usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu’nun yaptığı festivalin yapımcılığını ise “Gezgin Kültür Sanat” üstleniyor. 

DİVA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU...

Ünlü yönetmen Mustafa Kotan, geçtiğimiz akşam Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy için sinema kapattı. Mustafa Kotan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programında birlikte çalıştığı Diva Bülent Ersoy’un, yönetmenliğini yaptığı yeni filmi “Annem” i rahatça izleyebilmesi için Acerkent Coliseum’un içindeki sinema salonunu kapattı. Filmi izledikten sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Diva, gazetecilerin; “Peçetelerden de anladığımız üzere gözyaşları sel olmuş. Neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine gözyaşlarına hakim olamayan Sanatçı; “Anne olmak lazım bu duyguları yaşamak için; ama ben anne olmadığım halde o duyguları hissettim. Filmde o annenin her şeye rağmen evladına gösterdiği sonsuz sevgisi, şefkati beni derinden etkiledi. Sumru Yavrucuk ne kadar güzel, ne kadar doğal oynamış.  Sen de çok güzel çekmişsin” sözleriyle filmin yönetmeni Mustafa Kotan’ı tebrik etti. Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy; “Ben 50 senedir sinemaya gitmiyorum. 50 sene önce Müzeyyen Senar’ın Yoğurtçu Parkı’ndaki sinemada verdiği konserine gitmiştim. 50 sene sonra “Annem” filmini izlemeye geldim. Analık, anne çok önemli. O anaların ayaklarını öpmek lazım” dedi.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…