UHDE SEÇİL TİYATRO SAHNELERİNDE MÜTHİŞ PERFORMANSIYLA HAYRAN BIRAKTI...

90'lı yılların en önemli ses sanatçılarından Uhde şarkısıyla adını duyuran Canım Dostum, Uhde Seçil Defne Oyuncuları kapsamında Usta Oyuncu Ferdi Atuner'in yönettiği ve Kasım Uçkan'ın yazdığı Tek Durum Komedisi olan ''Dedem ve Ben'' adlı oyunda Tolga Öz, Osman Cavcı, Aslı Kökçe, Orhan Kökel ve Ferdi Atuner ile aynı sahneyi paylaşıyor. Muhteşem oyunculuğuyla artık dizi ve sinema filmlerine göz kırpacak kadar başarılı bir performans sergiliyor. Buradan tüm yapımcılara duyurulur. 

****

SÖZ VE BESTE FABRİKATÖRÜ BÜLENT YETİŞ 7 ARALIKTA KAYIK'TA SAHNEDE...

Türkiyede Ünlü Sanatçılara verdiği şarkılarla tanınan beste fabrikatörü Bülent Yetiş 7 Aralıkta Bahçeşehir'de sahne almaya hazırlanıyor. O geceye özel repertuvar çalışmalarına hızla yoğunlaşan Bülent Yetiş ''o gecede büyük süprizlerim var'' diyor. Bu özel konser kaçmaz.

***

ÜNLÜ HAUTE COUTURE SANATÇISI ARZU KOCATEPE'DEN MÜTHİŞ KIYAFETLER...

Rahmetli annesinden aldığı bilgi ve birikimle kendisini ciddi anlamda yetiştiren ve birçok Üniversitede branşında eğitimler veren Haute Couture Sanatçısı Arzu Kocatepe en son Film-San Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Oyuncu Ses Sanatçısı Özlem Savaş'a 13.Uluslararası Elazığ Çayda Çıra Film Festivali Kapsamında hazırladığı 2 özel kıyafetle gözleri üzerine çekti. Düzgün fiziği ve albenisiyle dikkat çeken Özlem Savaş'ın giydiği ve üzerinde muhteşem taşıdığı  kıyafetler göz kamaştırırken Arzu Kocatepe ve Özlem Savaş  gündeme bomba gibi oturdular. 


****

HOLLYWOOD STARI GENEVIEVE PADALECKI’DEN CENK YÜKSEL’E TEŞEKKÜR… 

‘Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm’ adlı kitabında mucizevi araçları doğru kullanarak yaşamımızı nasıl değiştirebileceğimiz konusunda okuyucularına rehberlik eden, diğer yandan sosyal medya hesabından takipçilerine özel konserler veren ünlü solist ve yazar Cenk Yüksel’in hayranları Türkiye sınırlarını aştı. Hollywood starı Genevieve Padalecki, Cenk Yüksel’e sosyal medyadan destek verdi, teşekkür etti. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan başarılı sanatçı Cenk Yüksel, twitter hesabından cinsiyet eşitliğine verdiği destek bir anda retweet rekoru kırdı. Bu duruma şaşıran Yüksel, kısa bir süre sonra Amerika’nın sevilen dizisi ‘Supernatural’ın yıldızı Genevieve Padalecki’den gelen “Bugün bu paylaşımı gördüm. Cenk Yüksel'e yüzümde bir gülümseme yarattığı için ve ihtiyacımız olan şeyi bize hatırlattığı için çok teşekkür ediyorum. Daha kabul edilir, daha umutlu, daha kibar, daha eşit, daha gururlu, daha insanca ve daha aşkla. Sevgi sevgidir” notunu gördü. Kendisini yakından takip ettiğini sesini beğendiğini, kitabını da Türkçeden İngilizceye çevirtip okuduğunu dile getiren Hollywood yıldızına teşekkür eden Cenk Yüksel “ Desteği için çok mutlu oldum” dedi.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...