"Hırs,Mücadele ve Galibiyet"

Sezona kötü ve iyi başlangıç yapan iki takımın mücadelesinde ilk yarı hırs,mücadele ve hücum yönünün epeyce fazla olduğu 45 dakika izledik. Mehmet Ekici’nin maçın başında attığı gol tüm camianın üzerinden ölü toprağını atmasını sağladı.

Mina’nın golüne Mehmet Ekici enfes frikik golüyle karşılık verdi. Mehmet Ekici demişken,Fenerbahçe’nin aradığı orta sahanın kendisi olduğunu bir kez daha mücadelesi ve skora katkısıyla gösterdi. İlk yarı bitmek üzereyken Neustadter’in beceriksizliği yüzünden Yeni Malatyaspor,Donald ile eşitliği sağlayarak ilk yarıyı tamamladı.

"Yakışmadı"

Guilherme’yi sportmenliğe aykırı davranıştan dolayı kınıyorum. Yeni Malatyaspor’un kesinlikle bir ceza uygulaması gerektiğini düşünüyorum. 

"Fenerbahçe ayarında değil"

Mehmet Ekici’nin kaçırdığı penaltı sonrasında demolize olmasını beklenirken Fenerbahçe tam aksine savaşmayı bırakmadı ve galibiyeti sonuna kader hak etti. Maç içerisinde Sadık,Isla,Mehmet Ekici ve Dirar Fenerbahçe adına güzel mücadele ederek galibiyette büyük pay sahibi oldular. Olumluları konuşmuken,Neustadter'in bir kez daha Fenerbahçe ayarında olmadığını gördüm diyebilirim.

Maç boyunca savaşan,mücadeleyi bırakmayan,maçın son düdüğüne kadar galibiyeti kovalayan bir takım..İşte Fenerbahçe dediğimiz bu.. Umarım bu mücadelenin üstüne her hafta eklenir ve sezon sonunda hak ettiği üst sıralarda yerini alır..