Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;  

GÜLBEN ERGEN ''RUHUNUZA DOKUNACAĞIM''.... 

Gülben Ergen önceki akşam İstanbul Nossa Costa’da hayranlarıyla buluştu. Açılışı “Teşekkür Ederim” şarkısıyla yapan şarkıcı yenilenmiş repertuvarıyla unutulmaz bir gece’ye imza attı. “Pandemi döneminde çok zor günler geçirdik. Hep birlikte üstesinden geliyoruz. Sizlere bugün unutulmaz bir gece yaşatacağım. Dertlerinizi, kederlerinizi bir süreliğine bırakın. Şarkılarımla ruhunuzu doyuracağım diye Gülben Ergen , Tolga Çam imzalı kıyafeti, enerjisi ve güzelliğiyle de beğeni topladı. 28 Ocak Cuma akşamı Ankara Günay ‘da Cengiz Kurtoğlu ile sahne alacak Gülben Ergen ardından 2 gece üst üste özel bir gece ’de sahne almak için Antalya ‘ya olacak.

ŞAKICI RIDVAN YILDIRIM ''MÜZİK'TE TORPİL YOK DEDİ''... 

Şarkıcı Rıdvan Yıldırım "Müziğin içinde torpil yok , dinleyici ne isterse neyi severse onu dinliyor. Torpille bi yere gelinemeyecek tek mecra burası. Sesin varsa görselin varsa şansinda var bence . Ama diger türlü dinleyici farkediyor , artık herşeyi farkındalar. Bu yüzden canlı performansi iyi olan sanatçılarımız yüksek sahne fiyatını  hakediyor . Sahnede canlı söylemek kolay degil . Herkes emeğinin karşılığını  bir şekilde alıyor . En güzel torpil , yalnız bırakmayan dinleyicilerimiz . Onlar varsa varız . Bu yüzden onlara üretmeye ve en güzelini sunmaya çalışıyorum . Acele etmiyorum bu memuriyet gibi birşey değil . Doğru şarkılarla buluşmak gerek " dedi. Yeni single hazırlığında olan Rıdvan Yıldırım çok yakında Atilla Taş imzali bir şarki ile sevenlerinin karşısında olacağını iletti. 

 SERKAN AYDIN 16 AVRUPA ÜLKESİNDE PİR SULTAN ABDAL'I OYNAYACAK.... 

Eylül ayında "Bekçi Memo" rolü ile Eylül ayında Yeni Tiyatro Dergisi 8.Emek ve Başarı Ödülleri' nde Komedi Müzikal En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Serkan Aydın, pandemi nedeniyle iki yıl  ara verdiği projesi için kolları sıvadı. Aydın  Pir Sultan Abdal'ı canlandıracağı tek kişilik oyunun provaları devam ederken öncesinde yine başka bir proje ile yurt dışına çıkışavağını . Projenin şuan gizli olduğunu belirtti. Pandemi sürecinin devam ettiğini sürecin yavaş ilerlese de güzel sonuç alacaklarını belirten Serkan Aydın seyircinin karşısına çıkmak için disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz dedi. Oktay Kaynarca ve Serkan Aydın TÜRKİYE EXCLUSIVE ÖDÜLLERİ'nde görüntülendi ve fotoğrafa göre yeni bir proje olabilir mi fikrini uyandırdı.

URIEL ALMANYA'NIN YENİ SÜPERSTARIYLA DÜET YAPACAK... 

Cover şarkılarıyla dikkat çeken Uriel, Almanya’da düzenlenen “Superstar” adlı ses yarışmasında ikinci olan Chiara D’amico ile sürpriz bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. İkili, 80’lerde hit olan bir şarkıda düet yapacak! Son cover çalışması “Nerdesin” ile müzik listelerinde fırtınalar estiren Uriel, Almanya’da sürpriz bir işbirliğine imza attı. Başarılı yıldız, yeni single projesi için, Almanya’da ülkede düzenlenen “Superstar” adlı ses yarışmasında 25 bin kişi arasından sıyrılarak ikinci olmayı başaran Chiara D’amico ile anlaştı. Yarışmada seslendirdiği “Dance Monkey” şarkısıyla tüm dünyanın dikkatini çeken ve şimdilerde kendi albümünü hazırlayan Chiara D’amico, geçtiğimiz hafta sonu Uriel’le bir araya geldi. İşbirliği yapma kararı alan iki isim, projenin detayları üzerinde konuştu. Şimdilerde Almanya’nın en çok konuştuğu isim olan Chiara D’amico ile şarkılarıyla Alman müzik listelerinde zirveye yerleşen Uriel, önümüzdeki günlerde birlikte stüdyoya girecek. İki şarkıcı, 80’lerde ünlü bir Alman şarkıcının seslendirdiği, dünya çapında hit olmuş bir parçada düet yapacak. Chiara D’amico şarkının yayınlanmasının ardından Türkiye’ye de gelmeyi planlıyor.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...