Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

BURÇİN TERZİOĞLU DÜN GECE BAŞLAYAN ‘YALANCI’ DİZİSİNDEKİ PERFORMANSIYLA İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ...  

Sevgili Kuzenim Burçin Terzioğlu'na başarılar dileyerek başlamak istiyorum. Bugüne kadar yer aldığı tüm projelerdeki performanslarıyla izleyenlerin büyük beğenisini kazanan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, dün gece 1.bölümü yayınlanan Süreç Film’in yeni dizisi ‘Yalancı’daki performansıyla oyunculuk resitali sergiledi. Yer aldığı her projedeki büründüğü her karaktere bambaşka bir soluk katan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, dün geceye damga vurdu. Dün gece ilk bölümü başlayan ‘Yalancı’ dizisindeki performansıyla binlerce övgü dolu mesaj toplayan Terzioğlu, saatlerce tt listelerinde de  yerini aldı. Terzioğlu’nun izleyenleri derinden etkileyen performansının yanı sıra dizi de konusu, kadrosu, kurgusu ve yönetmenin başarısıyla herkesin beğenisini kazandı.

SERKAN AYDIN KOMEDİ-MÜZİKAL EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALDI… 

Serkan Aydın Kadıköy Özgürlük Parkı amfi Tiyatroda yapılan ve bir çok seçkin davetlinin konuk olduğu gecede "Komedi - Müzikal En İyi Erkek Oyuncu" Ödülüne Kavuştu.Tüm dünya olarak zor günlerden geçiyoruz, kadın cinayetleri, yangın, sel, pandemi , terör ve bu akşam ki rüzgârın azizliği, tüm herşesey inat bizi bu gece ile buluşturan Yeni Tiyatro Dergisi Juri Komitesi Dr. Erbil Göktaş, Pr. Dr. Sema Göktaş , Yetkin Yüksel , Mustafa İri  ye teşekkür ederim. Sözlerimi  ünlü düşünür yazar devlet adamı Lucius Annaeus Seneca’nın bir sözü ile bitirmek istiyorum diyen Serkan Aydın.Lucius Annaeus Seneca hayatı şöyle tanımlamış. Ne kadar  uzun olduğu değil , ne kadar gzüel olduğu önemlidir. Bu sözü sahneye ve oyunculuğa taşıdığımız da , sahnede kaldığın süre değil sahnede ne yaptığındır aslolan. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi.

FERHAT

"Let Me Be" Sen de Gel... 

Yeni Tekli Çalışması ile Almanya'da ve  Tüm Dijital Platformlarda!

Ferhat, Berlin ve İstanbul'da yaşayan, İsviçreli Türk müzisyen ve oyuncudur. Oyunculuk eğitimini İsviçre'de  başlayıp, Berlin'de devam etti.  Alman popüler dizilerinde rol aldı. Öğrencilik döneminde dans eğitimini de aldığından, Madonna'nın Berlin'de ki organizasyonda dans etti.. Videosu ektedir.Father State, My Istanbul ve Let Me Be ... 3. Tekli çalışması "Let Me Be" Almanya'da ve  tüm dijital platformlarda 3 Eylül'de yayınlandı.  

 "Let Me Be" yani "Sen de Gel" türkçe/ ingilizce sözlerden oluşuyor. Söz-Müzik Ferhat ve besteci aynı zamanda  yapımcı olan Jovanka von Wilsdorf' e ait. İlk teklisi "Father State'in klibi,  dünyaca ünlü "Babylon Berlin" dizisinin hapishane setinde çekildi.  Ardından "My İstanbul" ve şimdide "Let Me Be " Sen de Gel diyerek Ferhat hayalini gerçekleştiriyor. Ferhat, tüm şarkılarında, insanları barışa ve huzura davet ediyor  "Let Me Be "  de " Sen De Gel" diyerek,  kültür, cinsiyet, dil, din, ırk ayırmadan, tüm insanları huzur ve barışa, cesaretle davet ediyor.  Önyargısızca tüm insanlığın  mutlu olmalarını, böyle bir hayali olduğunu vurguluyor.  Klibinde de, tüm insanların kimlik ayırmadan   huzur ve barış içinde mutlu yaşamanın mümkün olabileceğine dikkat çekiyor. 

FERHAT Kimdir? 

İsviçre/ Bern Tiyatro Yüksek Okulu Oyunculuk Eğitimi’nden sonra  Alman ARD televizyonu yapımı olan "İstanbul Cinayet Masası“ polisiye dizisi gibi çeşitli film ve reklam prodüksiyonlarda oyunculuk yaptı. Türk ve İsviçre kökenli sanatçı oyunculuğun yanı sıra, Berlin Pop Okulu ve Hamburg  Akademisi’nde şan dersleri aldı. Zürih Sanat Yüksek Okulu’nda sanatın çeşitli dallarında eğitimini pekiştirdi. Madonna ve Robert Miles gibi ikonların sahnelerinde dansçı olarak kazandığı  tecrübelerle,  Dance-Compilations via ZYX und Dance Street/Big Bird Records’tan kendi albümünü çıkarttı. Efsanevi Berlin SO36’de ve ayrıca Christopher Street Day Zürih’te sahne aldı.  M4 Music Festival’indeki performansının ardından Demo parçalarından biri "Best Pop“ kategorisinde adaylığa değer görüldü. Ferhat’ın müziği coğunlukla şu an yaşamakta olduğu Berlin Kreuzberg’de, Jovanka von Wilsdorf Polarkreis 18, Laing, Tim Benzko, Annette Humpe veya bir müzik otoritesi olan Masen Abou Dakn gibi müzisyen arkadaşlarıyla yaptığı ortak çalışmalarda oluşmakta...

8.MOOD ÖDÜLLERİ TÖRENİ YAPILDI...

Burak Akan Medya tarafından düzenlenen ve Sarıyer Belediyesine ait olan Boğaziçi Kültür Sanat Merkezinde Başarılı Oyuncu Mustafa Üstündağ ve Oyuncu Azra Akın’ın sunumlarıyla gerçekleşen geceye sanat camiasından katılım oldukça yüksekti. Gecede Türk Sineması & Yeşilçam Onur Özel Ödülü’nü Engin Çağlar, Türk Sanat Müziği Onur Özel Ödülünü ise Kamuran Akkor aldı. Film-San Vakfı’da Yaşayan Sanatçılarımızın Değerini Koruyan En İyi Vakıf Ödülünü aldı.

Saygılarımızla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...