Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

ÜNLÜ SÖZ YAZARI BESTECİ VE YORUMCU BÜLENT YETİŞ SAHNELERDEN UZAK KALAMADI

Bugüne kadar sayısız çok önemli şarkılarda imzası bulunan Ünlü Söz Yazarı Besteci ve Yorumcu Bülent Yetiş Konser maratonuna başladı sahnede en az 3.5 saat kalan sanatçı mikrofon ve şarkılarımla adeta bütünleşiyorum. Dolayısıyla ben eğlenirsem seyircim daha daha çok eğleniyor dedi. Ajda Pekkan, Zerrin Özer, Gülben Ergen, Nazan Şoray, Zeliha Sunal, Gökhan Özen, Bengü, Kubat, Yıldız Kaplan, Sibel Turnagöl gibi birçok ünlü ve değerli sanatçının şarkılarını okumasıyla tanınan ve geniş bir repertuvara sahip olan Bülent Yetiş sahne performansı ve eşsiz yorumuyla izleyicileri hayran bırakıyor. 

BİR BAHRİYELİ KOMEDİSİ “SÜT KARDEŞLER” MAXIMUM UNIQ AÇIKHAVA’DA…  

Maximum Uniq Açıkhava bu kez Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu’nun “Süt Kardeşler” oyunu için sahnesini açtı. İzleyenleri 1950’li yıllara götüren oyun, Maximum Uniq Açıkhava’da kahkaha fırtınaları estirdi. Türk Tiyatrosu’nun duayen ismi Nejat Uygur tarafından uyarlanan “Süt Kardeşler”, 1 Eylül Çarşamba akşamı BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında seyirciyle buluştu. Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu’nun günümüz yorumuyla sahnelediği oyun, tiyatro tutkunlarını Maximum Uniq Açıkhava’da bir araya getirdi. Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği, Behzat Uygur ile Süheyl Uygur’a sahnede; Emine Ün, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ile Ekin Gezer’ineşlik ettiği “Süt Kardeşler” izleyenleri 1950’li yıllara götürdü. İzin kağıtlarını değiştiren bahriyeli iki askerin yarattığı karışıklık, seyirciyi kahkahaya boğdu. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin yönetmenliğini de üstlendiği, geleneksel Türk Tiyatrosu’ndan örnekler sunan oyun, sahne, dekor ve kostümleriyle de büyük beğeni topladı. Müzikleri Ercan Saatçi tarafından yapılan “Süt Kardeşler”, gecenin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. 

BURCU BİRİCİK, PINAR DENİZ VE ARAS AYDIN’DAN ‘’İNSANLAR İKİYE AYRILIR’’ SİNEMALARDA... 

BluTV ve Bir Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği, başarılı oyuncular Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ı buluşturan ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, Dün sinemalarda gösterime girdi. İlk filmi ‘Karışık Kaset’le tanınan Tunç Şahin’in proje tasarımını ve senaristliğini üstlendiği, aynı zamanda da yönetmen koltuğuna oturduğu ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, BluTV’nin dikkat çeken orijinal yapımlarından ‘7YÜZ’ün dünyasından yola çıkılarak hayata geçirildi.  BluTV ve Bir Film ortak yapımcılığındaki ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’da, bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşemedikleri borçları satın alıp her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikayeleri anlatılıyor. Film gerilimi ve sürprizlerle dolu kurgusuyla dikkat çekiyor. Son olarak Ayvalık Film Festivali’nde izleyicilerle buluşan film, geçtiğimiz sene Antalya Film Festivali’nden ‘En İyi Senaryo’ ve ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ (Nezaket Erden) ödülleriyle ayrıldı. Filmin başrollerinde bulunan Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’a Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden, Gökay Müftüoğlu ve Sabahattin Yakut’un yer aldığı zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ederken; Metin Akdülger ve Hazal Türesan da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Merakla beklenen ve yaptığı sert sistem eleştirisi ile dikkat çeken ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, dün vizyona girdi. Filnin Konusu ise: Görevleri, borçlu insanları psikolojik baskı ile köşeye sıkıştırarak, yapabilecekleri en yüksek tahsilatı yapmak olan Duygu ve Bahadır, Ceren Gürel adlı bir borçlunun dosyasını takip etmeye başlar. İkili bir yandan genç kadını sıkıştırmak için akıl oyunları oynarken, öte yandan da dosyanın sonunda alınacak prim için birbirlerine karşı amansız bir mücadele içine girer.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…