Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

Gülen Suratlar ile Biraraya Geldim…

Geçtiğimiz günlerde  Sevgili dostlarım Dr. Ayşegül Girgin ve Dr. İsmail Metin Hoşer'in ortaklığındaki Smileest'i ziyaret ettim.  İkiside yılların tecrübe ve bilgi birikimlerini meslektaşlarıyla paylaşmayı severek birde öğreterek yapıyorlar. Botoks kitabı ile başlayan eğitim serüvenleri birçok prestijli uluslararası markanın uluslararası ve ulusal eğitmeni olarak görev alarak devam etmişler. Son 3 yıldır bu eğitimleri çok daha sistematik hale getirerek kadavra üzerinde estetik yüz anatomisinden hands on uygulamalı eğitimlere kadar çok kapsamlı eğitimleri Metsacademy bünyesinde vermeğe devam ediyorlar. Mets Academy ile hem Türk hem de yabancı doktorlara eğitim veriyorlar. Eğitimlerde botoks dolgu ve iple yüz askılama eğitimleri başta olmak üzere medikal estetik ile ilgili bütün eğitimimler veriyorlar. Dr. Ayşegül Girgin   4 yıldırDr. İsmail Metin Hoşer'de 2 yıldır dünyanın en prestijli ip markası olan APTOS un uluslar arası eğitmenleri. Ayrıca medikal estetik alanında ulusal ve uluslar arası birçok kongrede sunumlar yapıyorlar. Pandemi döneminde'de gene uluslararası alanda webinarlar ve virtual kongre sunumları ile eğitimlerine devam etmişler. Temmuz ayında Gürcistanda yapılan uluslararası kongrede ikiside iple yüz askılama ile ilgili sunumlar yapmış. Ülkemizi uluslararası camiada temsil etmişler. Bu günlerde  2021 yılının sonlarına doğru dolgu uygulamaları ile ilgili kitablarını tamamlamaya çalışıyorlar. Estetik botulinum toksin kullanımı kitabının 3. Baskısı ay sonunda yapılacak. Ayrıca botoks kitabları apple store tarafından kabul edilmiş ve e book olarak yayınlanmaya başlayacakmış. Her ikisinide canı gönülden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. 

TURKEY FASHION WEEK İSTANBUL Dijital defilesi

Milyon dolarlık Malikane de gerçekleşti. 

Ünlü tasarımcı AYLİN YILMAZ SS/21-22 Koleksiyonu , TURKEY FASHION WEEK ( Türkiye Moda Haftası )Yönetim Kurulu başkanı EMRAH KAYİHAN ’ın Organizatörlüğün de , Sanat yönetmenliği ASİL ÇAĞIL‘a ait olan , çekimleri Ünlü Moda fotoğrafçısı ALİ AKIN ve ekibinin gerçekleştirdiği prodüksiyon da , Defile sunumlarını ünlü Modeller MELİSA İMRAK , SİMGE ÜNAL , MELİKE YALNIZ , SİMGE BOYRAZ , EBRU GÜL ile dijital defile olarak gerçekleştirdi. Çekimler esnasında Back Stage görsellerinin de yer aldığı Moda Klibinin hazırlıkların da TFW Teknik Koordinatörü ve Konsept danışmanı Azerbaycan’ın ünlü isimlerinden ZERNİŞAN BABAYEVA harika detaylar ortaya çıkardı , Tüm modelleri sihirli dokunuşları ile Ünlü Makyaj sanatçısı BANU SAADET , yine ünlülerin Saç tasarımcısı meşhur ZAFER TOKGÖZ hazırladı.  ANADOLU HİSAR SARAYI olarak ismi geçen milyon dolarlık Malikane de Sabah erken saatlerde başlayan çekimler akşam geç saatlere kadar sürdü , basına kapalı gerçekleşen organizasyonda 40 ayrı look dan oluşan koleksiyon da oldukça değerli ürünlerde yer aldı , Koleksiyon önümüzdeki sezon için Ünlü tasarımcı AYLİN YILMAZ ‘ a ait olan kendi moda evin de satışa sunulmak için görücüye çıktı , YILMAZ  “ TURKEY FASHION WEEK ailesi içerisin de yer almaktan mutluluk duyduğunu ve tüm çalışmalarda yer alırken oldukça keyif aldığını belirtti. Ayrıca satış ve pazarlama konusunda TFW ‘nin oldukça güçlü bir platforma sahip olduğunu , bu sayede uluslar arası pazarda yer alarak , Türkiye’yi temsil etmenin gururunu yaşadığını belirtti. ‘ 

Önümüzdeki günlerde TURKEY FASHION WEEK ( Türkiye Moda Haftası ) çekimlerinin devam edeceğini belirten TFW Yönetim Kurulu Başkanı EMRAH KAYİHAN , yakın zamanda Pandemi tedbirleri kapsamın da İSTANBUL da gerçekleşecek en kapsamlı Türkiye Moda Haftasının hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

Saygılarımla...

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...