Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

HİLAL ÖZDEMİR’E ‘’YAŞAM BOYU MESLEK ONUR ÖDÜLÜ’’

Elit Medya grubun düzenlediği yılın marka ödülleri ödül töreni geçtiğimiz haftalarda Fuat Paşa yalısında yapıldı. Tuğba Özay ve Murat Parasayar sunumuyla yılın en dikkat çeken markaları, yılın en iyileri, yılın en başarılı olanları ödüllerini aldılar. Türk Halk Müziğinin güçlü ve başarılı sesi benim güzel dostum Sevgili Hilal Özdemir’de Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülünü aldı. Canım dostumu canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

SERPİL BENAY’DAN YILLAR SONRA SİNGLE HEYECANI

80 'li ve 90 ‘lı yıllara damga vurmuş Gece Kulüplerinin kraliçesi Serpil Benay, uzun yılların ardından Sezen Aksu imzalı 'Yazık' isimli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Yapımcı, müzik adamı Aykut Gürel ve iletişimci Özgür Aras'la bir araya gelen Serpil Benay, ilk kez single çıkarttığını belirterek, çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. 1982 yılında Köşk Gazinosunda Zeki Müren'in kadrosunda sahne alarak adını duyuran, başta Maksim Gazinosu olmak üzere birçok mekanda solistlik yaparak, “gece kulüpleri kraliçesi” olarak adını neonlara yazdıran 1985’te çıkardığı ilk albümünün ardından sahnelerde olduğu kadar başrol oyuncusu olarak 13 sinema filmi ile Yeşilçam’da da başarısını ispatlayan sonrasında Bodrum‘da yaşamaya başlayan Serpil Benay, 'Bundan sonra müziğe küsüp gitmek yok. Büyük hata yapmışım. Bu muhteşem şarkıyı severek okudum umarım müzik severlerin hoşuna gider. Meleklerim Sezen Aksu, Aykut Gürel ve Özgür Aras'a teşekkür ederim' diye duygularını dile getirdi. Serpil Benay yeni projesi için Sefa Gürsoy’un objektiflerine pozlar verirken ve yıllar sonra Erkan Nas’ın kamerasının karşısına geçerek Sezen Aksu imzalı şarkısı için klip çekti. Canım Serpil ablacığım başarıların daim olsun. 

ESRA BALAMİR YENİ ŞARKISINA ÇEŞMEDE HAZIRLANIYOR

90’lı yılların hit’lerinden “Adamım”ı cover’layan Esra Balamir, beğeni toplayan şarkının ardından yeni single hazırlıklarına başladı. Şimdilerde Çeşmede enerji depolayan sanatçı, çalışmanın detaylarını orada netleştirecek. Ardından İstanbul’a dönüp yeniden stüdyoya girecek! Uzun aradan sonra müzik dünyasına iddialı bir dönüş yapan Esra Balamir, “Adamım” cover’ıyla büyük ses getirdi. 2021 yazının en çok konuşulan single’larından birine imza atan sanatçı, şimdiden plaj partilerinin vazgeçilmezleri arasına giren şarkıyı müzikseverlerle buluşturduktan sonra tatile çıktı. Şimdilerde Çeşmede dinlenen Esra Balamir, bir yandan enerji depoluyor, bir yandan da yeni single projesinin detaylarıyla ilgileniyor. Başarılı isim, çalışmanın tüm detaylarını netleştirdikten sonra İstanbul’a dönerek yeniden stüdyoya girecek. Müzik kariyerine yoğunlaşma kararı alan Esra Balamir, birbirinden iddialı şarkıları dinleyicileriyle buluşturmaya devam edecek. Canım arkadaşıma başarılar diliyorum.

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…